Puheterapeutti Kymsoten lastenpalveluihin

Kymsoten lasten kehityksellisissä palveluissa on haettavana kaksi puheterapeutin tehtävää, jotka sijoittuvat Kouvolan perusterveydenhuoltoon.

Puheterapeutin tehtävässä saat itse vaikuttaa työnkuvaasi sekä osallistua työn sisällön ja puheterapiapalveluiden kehittämiseen yhdessä muiden puheterapeuttien kanssa. Moniammatillinen tiimityö on aktiivista lasten kehityksellisten palveluiden fysio- ja toimintaterapeuttien, lääkäreiden, sairaanhoitajien ja psykologien kanssa.

Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen työtehtävän sekä kilpailukykyisen palkan. Suhtaudumme myönteisesti ammattitaidon ylläpitämiseen sekä kehittämiseen koulutuksen ja työnohjauksen keinoin.

Puheterapeutin palkka 3717,70e + määräaikainen lisä 300e/kk 30.6.2021 asti.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen laillistuksen. Pätevien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan palkata määräaikaisesti myös loppuvaiheen logopedian opiskelija.

Olethan yhteydessä, niin sovitaan sinulle puheterapeutin työtehtävä, joka vastaa ammatillisia toiveitasi!

Tehtävän täytössä noudatetaan koeaikaa. Ennen tehtävän vastaanottamista on esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. mukainen ote rikosrekisteristä.

Kymsotelaiset huolehtivat rokotesuojastaan.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi/ura-kymsotessa

Tutustu työnantajaan

Jutta Raita, Ylilääkäri, Lasten kehitykselliset palvelut 040 4847250, jutta.raita@kymsote.fi
Mia Tapiola, Vastuuylilääkäri p. 0442231628, mia.tapiola@kymsote.fi

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 45100 Kouvola

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.