Puheterapeutti, lasten ja nuorten kuntoutus

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme PUHETERAPEUTTIA vakituiseen työsuhteiseen lasten ja nuorten kuntoutuksen vastuuyksikköön, jossa työskentelee fysio- ja toimintaterapeutteja sekä 16 puheterapeuttia.

Tuotamme perus- ja erikoistason puheterapian palveluita koko yhtymän alueelle. Laaja organisaatiomme tarjoaa mahdollisuuden toimia niin perus- kuin erikoistason toimipisteissä ja tehtävissä. Kehitämme palveluitamme aktiivisesti ja innovatiivisesti. Henkilökunnan osaamista kehitetään vastaamaan tulevaisuuden tarpeita.

Tarjoamme sinulle:
- haastavan ja monipuolisen työn, jota voit muokata omannäköiseksesi,
- joustavan työaikamuodon, jossa ruokailu tapahtuu työajalla,
- mukavat työkaverit ja kannustavan esimiehen sekä
- kollegoiden ja moniammatillisen tiimin tuen sekä toimivat yhteistyöverkostot.

Puheterapeuttina tehtävänkuvasi muodostuu lasten puheen, kielen, viestinnän ja äänen häiriöiden ennaltaehkäisystä, arvioinnista ja kuntoutuksesta sekä yhteistyöstä vanhempien, neuvolan, koulun/päiväkodin ym. erityistyöntekijöiden kanssa.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen laillistuksen. Pätevien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan palkata määräaikaisesti myös loppuvaiheen logopedian opiskelijat. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Ennen tehtävän vastaanottamista valitulta edellytetään lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelumme ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Virpi Lehtinen
puh. 050 398 7583
Vastaava puheterapeutti Riitta Luukkonen
puh. 044 719 5897

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kuntoutus, Avokuntoutus, Lasten ja nuorten kuntoutus
Osoite: Mariankatu 16, 15110 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!