Skip to main content
test
Puheterapeutti, lastenneurologia - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Tule Sairaala Novaan puheterapeutiksi lastenneurologian yksikköön! Tarjoamme terveet ja uudet työtilat sekä välineet. Moniammatillinen kuntoutustiimi ja kokenut puheterapeuttikollega toimivat tukenasi. Työtä tehdään yhdessä, meillä et jää yksin.

Haemme lastenneurologialle vakituiseen työsuhteeseen

PUHETERAPEUTTIA

Toimenkuvaasi lastenneurologian yksikössä kuuluu pääasiassa alle kouluikäisten lasten tutkimus ja arviointi, kuntoutuksen suunnittelu ja seuranta sekä ohjaus. Sinulla on hyvä mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaasi sekä osallistua koko yksikön toiminnan kehittämiseen.

Lastenneurologian yksikköön tulevat lapset, joilla on erilaisia oppimisen ja kehityksen vaikeuksia (esim. puheen ja kielen kehityksen vaikeudet, kehitysvamma, autismi, liikuntavamma). Työssäsi saat laajasti kokemusta lasten arvioinnista, eri diagnooseista ja kuntoutuskokonaisuudesta. Olet yhteistyössä lapsen vanhempien ja lähiverkostojen kanssa (mm. kuntouttavat terapeutit, päivähoito).

Ennen töiden aloittamista kartoitamme kanssasi työhön liittyviä toiveitasi ja osaamistasi. Niiden pohjalta pystymme yhdessä räätälöimään työtehtäviäsi huomioiden vahvuutesi. Työskentely alkaa perehdytyksellä, jonka aikana valmistelemme sujuvasti potilastyöskentelyyn siirtymistä. Halutessasi voit myös syventää osaamistasi mm. lisäkoulutuksilla.

Kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto ja laillistetun puheterapeutin pätevyys (laki terveydenhuollon ammattihenkilöstä 559/1994). Kelpoisten hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan palkata määräaikaisesti myös loppuvaiheen logopedian opiskelija.

Toivomme, että omaat sujuvat vuorovaikutustaidot ja koet itsenäisen työskentelyn omaksesi. Joka tapauksessa kokenut kollega on lähellä ja tukenasi.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava lain (504/2002 3 §) edellyttämä rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Puheterapeutin tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Palkkausta on tarkistettu tehtävän vaativuuden perusteella. Lisäksi tulee mahdollinen työkokemukseen perustuva työkokemuslisä 3-8%. Kysy lisää palkkauksesta!

Voit jättää hakemuksesi liitetiedostona tai täyttämällä hakulomakepohjan.

Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja

http://www.sairaalanova.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Annamme mielellämme lisätietoa, ota yhteyttä!
-
Puheterapeutti Kirsi Laitinen, puh. 014 269 2509
Ylilääkäri Auli Teittinen, puh. 014 269 3091
-
Sähköpostit: etunimi.sukunimi@ksshp.fi

Lisätietoja

Lastenneurologia

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettu maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.


Osoite: Hoitajantie 3, 40620 Jyväskylä

Rekommenderade jobb