Skip to main content
test
Puheterapeutti, lastenneurologia - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Etsimme puheterapeuttia vakituiseen työsuhteeseen lastenneurologian yksikköön Satasairaalaan Poriin. Tule ja ihastu Satakunnan luonnonläheiseen kiireettömään ilmapiiriin ja edullisiin asumiskustannuksiin.

Puheterapeutti työskentelee lastenneurologialla osana moniammatillista työryhmää, johon puheterapeutin lisäksi kuuluvat lääkäri, psykologi, sairaanhoitaja, kuntoutusohjaaja, sosiaaliohjaaja, toimintaterapeutti ja fysioterapeutti. Puheterapeutin tehtäviin kuuluu muun muassa lasten puheterapeuttinen tutkimus, vanhempien ohjaus ja neuvonta sekä kuntoutussuunnitelman tekeminen. Puheterapeutilla on työssään moniammatillisen työryhmän tarjoama vankka tuki sekä mahdollisuus osallistua työnohjaukseen.

Kelpoisuusehtona tehtävään on laillistetun puheterapeutin pätevyys. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja ja kiinnostusta lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä kanssa työskentelyyn.

Palkkaus määräytyy sopimuksen mukaan perustuen kuntayhtymässä tehtyyn työn vaativuuden arviointiin. Työsuhteen muut ehdot SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtävään valitun on esitettävä laissa 504/2002 edellytetty rikostaustaote.

Tarjoamme työntekijöillemme sairaalan hyvin varustellun kuntosalin käytön, ePassin (Flex) sekä työterveyspalvelut.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Haastateltavilta tarkistetaan alkuperäiset todistukset. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät myös osoitteesta www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain (48 a §) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

lastentautien ylilääkäri Jyrki Lähde,
puh. 044 707 9336 tai
jyrki.lahde@satasairaala.fi tai
lastenneurologian ylilääkäri Veera Mäkitalo-Hautala,
puh. 044 707 6570

Lisätietoja

Lasten- ja naistentautien sekä synnytysten vastuualue

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.


Osoite: Sairaalantie 3, 28500 Pori
Satakunnan sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats Satakunnan sairaanhoitopiiri - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb