test

Puheterapeutti, Lohja/Karkkila/Vihti

Ansök senast  29.12.2023 15:45

Haemme puheterapeuttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen lasten ja nuorten kuntoutuspalveluihin.

Lasten ja nuorten kuntoutuspalveluissa Lohja-Vihti-Karkkila -alueella työskentelee noin 20 osaajaa. Vuoden 2024 alusta toiminta-alueeseemme kuuluu myös Hanko, Inkoo, Raasepori, sekä Siuntio.

Lasten kuntoutuspalvelut tarjoavat puheterapian lisäksi toimintaterapeuttien ja psykologien palveluita pääsääntöisesti alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen. Lapset/perheet ohjautuvat puheterapiaan, kun lapsen puheen tuotto tai kielelliset taidot eivät etene ikätasoisesti.

Meillä puheterapeutin työ painottuu perheiden ja lapsen muun lähiympäristön ohjaukseen ja konsultointiin. Työssäsi puheterapeuttina toteutat arvioita sekä yksilöllistä ja ryhmämuotoista kuntoutusta pääsääntöisesti vastaanotolla, mutta myös etäkontaktit ovat mahdollisia. Teemme tarpeen mukaan ohjauskäyntejä lapsen arkiympäristöön. Työskentelyssä huomioimme laajasti lapsen ja perheen kokonaistilannetta monialaista asiantuntijuutta hyödyntäen. Tehtävän hoitaminen edellyttää ripeyttä ja kykyä työskennellä laajoissa asiakas- ja yhteistyöverkostoissa.

Kelpoisuusvaatimuksena filosofian maisteri, laillistettu puheterapeutti. Myös loppuvaiheen logopedian opiskelijat voidaan huomioida pätevien hakijoiden puuttuessa.

Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja ja kykyä toimia laajoissa verkostoissa, kokemusta lasten kanssa tehdystä puheterapeutin työstä, sekä ruotsinkielen taitoa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa (tuhkarokko, hinkuyskä ja influenssa) sekä tartuntatautilain 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tehtävään valitulle teetetään Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Työpaikan nimi ja osoite: Lasten ja nuorten kuntoutuspalvelut, Perhekeskus Purje, Mäntynummenkuja 7 , 08500 Lohja
Työaika: 38h 15 min/vko
Tehtävä on vakinainen.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.

Pääkaupunkiseudulta Lohjalle työhön matkustavilla mahdollisuus HUS-bussin käyttöön.

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluesihenkilö Esa Keino, esa.keino@luvn.fi, 040 351 9154, sekä perhekeskuspäällikkö Eija Tommila, eija.tommila@luvn.fi, 044 374 0006.

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin

Läs om arbetsgivare