Skip to main content
test
Puheterapeutti, neurologian osasto - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointialueella uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme PUHETERAPEUTTIA kuntoutuksen tulosalueelle, Kuntoutuskeskukseen Päijät-Hämeen keskussairaalan neurologian osastolle Lahteen. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Tehtävä koostuu akuuttivaiheen puheen, kielen, kommunikoinnin ja äänen häiriöiden tutkimuksesta, nielemishäiriöiden tutkimisesta sekä kommunikointimenetelmien ja -välineiden tarpeen arvioinnista. Tehtävä sisältää myös polikliinista vastaanottotyötä. Lisäksi työhön kuuluu potilaiden läheisten ja henkilökunnan ohjausta ja neuvontaa sekä jatkokuntoutustarpeen arviointia. Puheterapeutin yhteistyökumppaneina moniammatillisessa tiimissä ovat neurologi, toimintaterapeutit, fysioterapeutit, ravitsemusterapeutti ja hoitotyön ammattilaiset.

Meillä on mukava työyhteisö ja toimiva, moniammatillinen tiimi sekä kokeneemmat kollegat tukenasi. Odotamme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä yhteistyötaitoja. Meillä työaikamuotona on yleistyöaika, jossa ruokailu tapahtuu työajalla.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen laillistuksen. Pätevien hakijoiden puuttuessa määräaikaiseen tehtävään huomioidaan myös valmistumisvaiheessa olevat logopedian opiskelijat. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa myös elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Meillä voit hyödyntää esimerkiksi sairaan lapsen hoitopalvelua. Ura- ja etenemismahdollisuudet ja laaja mahdollisuus osallistua työnkiertoon ovat tärkeä osa kulttuuriamme. Lisäksi voit saada esimerkiksi apurahaa omaehtoiseen kouluttautumiseen. Virkistäytymiseen voit hyödyntää myös monia suuren talon etuja, esimerkkeinä Holiday Clubin lomaedut sekä kuntotestit ja hyvinvointivalmennukset.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

https://www.paijatha.fi/rekry/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tulosyksikköpäällikkö Pirkko Heinonen
puh. 044 018 7081
pirkko.heinonen@phhyky.fi

Lisätietoja

kuntoutuskeskus ja asiantuntijapalvelut

Päijät-Hämeen hyvinvointialueella työskentelee 1.1.2023 alkaen n. 7600 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Keskussairaalankatu 7, 15800 Lahti

Rekommenderade jobb