Puheterapeutti, Nilakka

Tule Puheterapeutiksi Nilakan palvelukeskukseen Kysteriin!

Kysterin Nilakan palveluyksikössä on nyt haettavana puheterapeutin toimi 1.1.2021 alkaen. Nilakan palveluyksikköön kuuluvat Pielaveden, Keiteleen, Tervon ja Vesannon terveysasemat. Puheterapeutin toimipisteet ovat Pielavedellä ja Keiteleellä. Asukasmäärä alueella on n. 10 000.

Mitä työhösi kuuluu:
- Lasten puheenkehityksen häiriöiden tutkimus ja terapiat sekä livenä että etälaittein
- Aikuisten aivohalvauspotilaiden puhe- ja nielemishäiriöiden tutkimus ja hoito
- Verkostotyöskentely moniammatillisissa tiimeissä

Mitä tarjoamme sinulle:
- Itsenäisen, haasteellisen mutta palkitsevan työn
- Mukavan, mutkattoman työyhteisön
- Hyvät, asialliset työtilat ja työvälineet
- Kilpailukykyisen palkan

Mitä odotamme sinulta:
- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- Kykyä moniammatilliseen tiimityöhön alueen neuvola- ja kouluväen sekä toimintaterapeutin kanssa
- Halua kehittää omaa työtä ja kouluttaa alueen muita toimijoita
- Kykyä sopeutua savolaiseen lupsakkaan elämänmenoon

Pielavesi ja Keitele ovat vireitä maaseutukirkonkyliä. Palveluja, asuntoja (myös järvinäkymin) ja harrastusmahdollisuuksia löytyy moneen makuun. Matkaa Kuopiosta on Pielavedelle ja Keiteleelle n. 80 ja 100km. Pienillä paikkakunnilla etuna on arjen sujuvuus ja asioiden konstailematon hoituminen.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on laillistetun puheterapeutin pätevyys, otamme haussa huomioon myös loppuvaiheen opiskelijat. Työaikajärjestelyistä ja etätyömahdollisuudesta on mahdollista neuvotella. Palkkaus tehtävässä on 4231,78 €/kk.

Valitun henkilön tulee ennen toimen vastaanottamista esittää työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote (laki 504/2002) ennen valintapäätöksen vahvistamista. Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. Toimea täytettäessä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/web/kysteri/nilakka/pielavesi

Tutustu työnantajaan

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi ja tiivis esittely itsestäsi sekä osaamisestasi oheisen linkin kautta. Lisätietoja työn sisällöstä antaa toimintaterapeutti Heli Väisänen, p. 017 171 028, heli.j.vaisanen(at)kuh.fi ja työsuhteen ehdoista ym. va ylilääkäri Raakel Laukkanen, p. 044 717 1001, raakel.laukkanen(at)kuh.fi.

Perusterveydenhuollon ja vanhusten laitoshoidon liikelaitos Kysteri
Osoite: Savikontie 15, 72400 Pielavesi

Kysteri on Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin yksi palvelualue, jonka tehtävänä on järjestää seitsemän pohjoissavolaisen kunnan perusterveydenhuolto ja vanhusten laitoshoito. Alueella asuu noin 25 000 asukasta. Henkilökunnan määrä on noin 350 henkilöä. Tule ja viihdy Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin Kysterissä!