Puheterapeutti - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme aktiivista ja kehitysmyönteistä PUHETERAPEUTTIA vakituiseen työsuhteeseen lasten ja nuorten kuntoutuksen yksikköön, sijoituspaikkana Päijät-Hämeen keskussairaala, lasten- ja nuorten neurologian osasto.

Lasten- ja nuorten neurologian osaston toiminta perustuu vahvaan osaamiseen ja suunnitelmalliseen, moniammatilliseen tiimityöhön. Moniammatillisessa tiimissä työskentelee lasten neurologeja, toiminta- puhe ja fysioterapeutteja, kuntoutusohjaajia, psykologeja, sosiaalityöntekijä ja lastenneurologiaan perehtyneitä sairaanhoitajia. Puheterapeuttina tehtäväkuvasi muodostuu lasten puheterapia-arvioinneista, puheterapian jatkosuosituksista sekä yhteistyöstä vanhempien ja lapsen lähiverkostojen kanssa yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja itsenäisen työn lasten ja nuorten kuntoutuksessa sekä puheterapeuttien ammatillisen ryhmän tuen. Tule mukaan mukavaan ja innostuneeseen joukkoomme!

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen laillistuksen. Pätevien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan palkata määräaikaisesti myös loppuvaiheen logopedian opiskelija. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Ennen tehtävän vastaanottamista valitulta edellytetään lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

Hakuaikaa on jatkettu 25.8.2019 asti. Tehtävää aiemmin hakeneet huomioidaan haussa.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

https://www.phhyky.fi/fi/toihin-meille/tyontekijamme-kertovat/puheterapeutit/
http://www.phhyky.fi/rekry

Palveluesimies
Virpi Lehtinen
0503987583.
Vastaava puheterapeutti
Riitta Luukkonen
0447195897

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kuntoutus, Avokuntoutus, Lasten ja nuorten kuntoutus
Osoite: Lasten ja nuorten kuntoutus, Mariankatu 16, 15110 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan