Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme PUHETERAPEUTTIA vakituiseen työsuhteeseen lasten ja nuorten kuntoutukseen. Tehtävä sijoittuu Lahden perhekeskukseen ja Hollolan sote-asemalle. Jos olet kiinnostunut työstä erikoissairaanhoidossa, niin sinun on mahdollista sijoittua Päijät-Hämeen keskussairaalaan.

Tuotamme perus- ja erikoistason puheterapian palveluita koko yhtymän alueelle. Kehitämme puheterapia palveluitamme aktiivisesti ja innovatiivisesti perhekeskus ideologian mukaisesti. Henkilökunnan osaamista vahvistetaan tulevaisuuden tarpeisiin.

Tarjoamme sinulle:
- haastavan ja monipuolisen työn, jota voit muokata omannäköiseksesi,
- joustavan työaikamuodon, jossa ruokailu tapahtuu työajalla,
- mukavat työkaverit ja kannustavan esimiehen sekä
- kollegoiden ja moniammatillisen tiimin tuen sekä toimivat yhteistyöverkostot.

Puheterapeuttina tehtävänkuvasi muodostuu lasten puheen, kielen, viestinnän ja äänen häiriöiden ennaltaehkäisystä, arvioinnista ja kuntoutuksesta sekä yhteistyöstä vanhempien, neuvolan, koulun ja päiväkodin erityistyöntekijöiden kanssa.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen laillistuksen sekä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Pätevien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan palkata määräaikaisesti myös loppuvaiheen logopedian opiskelijat. Ennen tehtävän vastaanottamista valitulta edellytetään lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat. Tule mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Virpi Lehtinen, palveluesimies, puh. 0503987583
ajalla 8.6.-18.6.2021 ja 28.6.-6.8.2021
Riitta Luukkonen, vastaava puheterapeutti puh. 0447195897
ajalla 8.6.-23.6.2021

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kuntoutus, Avokuntoutus, Lasten ja nuorten kuntoutus

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Aleksanterinkatu 15 2. kerros, 15110 Lahti

Rekommenderade jobb