Puheterapeutti

Työ on aikuisten neurologisten potilaiden arviointia ja kuntoutusta kuntoutusosastolla, jonka potilaista pääosa on neurologialta suoraan siirtyneitä subakuuttivaiheen AVH-kuntoutujia, lähinnä siis kommunikaatio- ja nielemisvaikeuksista kärsiviä. Meillä on myös kuntoutuspoliklinikka seurantaa ja avokuntoutusta ajatellen.

Edellytämme filosofian kandidaatin tutkintoa, johon sisältyy logopedian koulutusohjelma taikka korkeakoulututkinto ja kliininen puheterapeutti-kurssi harjoittelujaksoineen tai korkeakoulututkinto ja kuuden kuukauden harjoituskurssi opetussairaalan foniatrisella osastolla. Lisäksi vaaditaan laillistetun puheterapeutin pätevyys.

Toimi voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti. Ilmoituksen ja hakuohjeet löydät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointiyksikkö puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa sekä rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

ylilääkäri Hannu Heikkilä, puhelin 044 707 3302, hannu.heikkila@satasairaala.fi ja
osastonylilääkäri Mari Slutbäck, puh. 050 4405180, mari.slutback@satasairaala.fi

Fysiatria ja kuntoutus
Osoite: Metsämiehenkatu 2, 28500 Pori

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.