Puheterapeutti Terveysneuvontapalvelut

Heinolan kaupungin terveysneuvontapalvelut kehittää aktiivisesti palvelujaan.
Haemme vakituiseen työsuhteeseen lasten puheterapeuttia työyksikköömme, jossa työskentelee neuvolan terveydenhoitajien ja lääkäreiden lisäksi neuvolapsykologi ja alle kouluikäisten lasten toimintaterapeutti.

Alueellisen yhteistyön ansiosta Heinolan kaupungin puheterapeutti saa ammatillista tukea PHHYKY:n lasten ja nuorten kuntoutuksen puheterapiasta perehdytyksen, konsultoinnin ja ammattiryhmäkohtaisten tapaamisten keinoin.

Puheterapeuttina työtehtäväsi painottuvat lasten puheen, kielen, viestinnän ja äänen häiriöiden ennaltaehkäisystä, arvioinnista ja kuntoutuksesta sekä yhteistyöstä lasten vanhempien sekä lasten kanssa toimivan varhaiskasvatuksen henkilöstön ja muun ammattihenkilöstön kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun puheterapeutin pätevyys. Arvostamme kokemusta lasten puheterapiatyöstä. Pätevien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan palkata määräaikaisesti myös loppuvaiheen logopedian opiskelijat.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja tehtävään valitun tulee esittää lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista.
Tehtävässämme on koeaika 4 kk.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.heinola.fi

Tutustu työnantajaan

Terveysneuvontapalvelut, palvelupäällikkö Sari Kymenvirta p. 044-769 2984, sari.kymenvirta@heinola.fi

Terveysneuvontapalvelut, Heinolan kaupunki
Osoite: Heinola

Pieni kaupunki, iso mahdollisuus. Heinola on sympaattinen, luonnonläheinen ja sopivan kokoinen, noin 20 000 asukkaan kaupunki Päijät-Hämeessä. Heinola sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Terveysliikunnasta tunnetun kaupungin hyvät ja toimivat palvelut varmistavat asukkaiden hyvinvoinnin. Ainutlaatuinen luonto vesistöineen ja harjuineen luovat viihtyisyyttä.

Heinolan kaupungin palveluksessa sinulla on tilaa kasvaa ja kehittyä ammatissasi. Meille on tärkeää, että henkilöstö voi hyvin työssään. Tätä tukevat panostukset osaamisen ja johtamisen kehittämiseen sekä monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin.