Puheterapeutti

Lasten puheterapeutin tehtävät sisältäen lasten vuorovaikutuksen, puheen, kielen ja kommunikaation häiriöitä sekä suualueen motoriikan ongelmia. Tehtävään sisältyy puheterapeuttisia tutkimuksia ja arviointia sekä terapiatyötä.

Turun kaupungin puheterapiatoiminta on osa lääkinnällistä kuntoutusta. Puheterapiassa hoidetaan eri ikäisten asukkaiden vuorovaikutuksen, puheen, kielen ja kommunikoinnin häiriöitä sekä suualueen motorisia ongelmia.

Tehtävän kelpoisuus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan. Tehtävään valitun tulee olla laillistettu puheterapeutti.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuoliseen puheterapiatyöhön sisältäen arviointia ja terapiaa laajan kollegayhteisön tukemana.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Eija Ahti, johtava puheterapeutti
puh. 040 154 9603
eija.ahti@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Terveyspalvelut, Polikliiniset palvelut, Lääkinnällinen kuntoutus
Osoite: Turku, 20100 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.