Puheterapeutti - Varkauden kaupunki

Tule puheterapeutiksi Varkauden sosiaali- ja terveyskeskukseen! Pääset tekemään merkityksellistä työtä.

Varkauden kaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksessa on haettavana 24.10.2021 klo 16.00 mennessä PUHETERAPEUTIN TOIMI Joroisiin. Varkaus ja Joroinen muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen. Varkaudessa työskentelee kaksi puheterapeuttia. Nyt haemme kolmatta puheterapeuttia palvelemaan erityisesti joroislaisten puheterapiatarpeita. Yhteinen toimintatapa tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen kehitystyöhön. Työsi tueksi saat esimiehesi sekä kahden kollegan tuen, hyvän perehdytyksen sekä mahdollisuuden työnohjaukseen. Lisäksi kannustamme pitämään yllä ammattitaitoa. Työn pääpaino on lasten arvioinnissa, tutkimuksessa ja kuntoutuksessa. Aikuisneurologisten potilaiden puhe- ja nielemisvaikeuksien tutkimista ja kuntouttamista on mahdollista sisällyttää toimenkuvaan. Arvostamme innovatiivista työotetta, aktiivista verkostoitumista ja hyviä yhteistyötaitoja. Puheterapeutin työ on itsenäistä, mutta sitä tehdään tiiviisti lapsen lähipiirin ja eri yhteistyötahojen kanssa. Käytössämme on LifeCare-potilastietojärjstelmä. Kuopiosta kulkevan on mahdollista matkustaa järjestetyssä henkilöstön kuljetuksessa.

Tehtävä täytetään toistaiseksi voimassaolevana 1.12.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palkkaus KVTESin mukaisesti. Tehtävässä on 6kk koeaika. Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun puheterapeutin pätevyys. Hakijalta odotamme halua kehittyä ja kehittää uusia toimintamalleja sekä moniammatillista yhteistyöotetta. Pätevien hakijoiden puuttuessa tehtävän määräaikaisessa täyttämisessä voidaan huomioida alan opiskelijat.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä ote rikosrekisteristä (laki 504/2002). Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Toimeen haetaan ensisijaisesti tämän ilmoituksen sähköisellä hakulomakkeella, johon on mahdollista liittää CV tai ansioluettelo sekä opinto- ja työtodistukset skannattuina. Mahdolliset kirjalliset hakemukset lähetetään palvelualuepäällikkö Leena Kuusikolle, Varkauden sosiaali- ja terveyskeskus, Savontie 55, 78300 VARKAUS. Kuoreen merkintä: Puheterapeutin toimi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelualuepäällikkö Leena Kuusikko, p. 0400 574 549
Puheterapeutti Anne Julkunen, p. 044 5085103

Lisätietoja

Terveyspalvelut

Warkaus on vahvaa teollisuusperintöä ja kansainvälistä energiateknologiaa vain tunnin matkan päässä Kuopiosta ja Mikkelistä, Saimaan rannalla. Järvien halkomassa kaupungissamme kaikki on lähellä, niin palvelut kuin työpaikatkin.

Meiltä löytyy rohkeutta ottaa henkilöstö ja asukkaat mukaan päättämään itseensä vaikuttavista asioista. Meillä on loistavia omia ideoita ja loput varastamme. Kehitämme arjessa.

Ryöstä aikaa itsellesi ja perheellesi ja #teeWarkaus!


Osoite: Savontie 55, 78300 Varkaus
Varkauden kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb