Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan opettaja

Haemme puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan opettajaa painotuksena kiinteistöpalveluala määräajalle 1.8.2021-31.7.2022.
Opettajan tehtäviin kuuluu opiskelijoiden opettaminen ja ohjaaminen oppilaitoksessa sekä asiakkaiden toimintaympäristössä. Opiskelijoiden opintojen henkilökohtaistaminen, tutkinnon suorittamisen ohjaus ja arviointi ovat myös keskeisiä työtehtäviäsi. Lisäksi suunnittelet koulutuksia ja kehität uusia toimintamalleja yhteistyössä tiimin ja asiakkaiden kanssa.

Edellytämme soveltuvaa alan opisto- tai korkeakoulututkintoa (AMK), vahvaa ammatillista osaamista sekä puhtaus- että kiinteistöpalvelualalta tai vähintään kiinteistöpalvelualalta. Lisäksi arvostamme hyvää työelämätuntemusta sekä pedagogista pätevyyttä.

Kokemus työskentelystä maahanmuuttajien kanssa sekä työvoimakoulutusten tuntemus katsotaan hakijalle eduksi. Hyvät ohjaus- ja vuorovaikutustaidot, ratkaisukeskeinen työote ja organisointikyky mahdollistavat tehtävän menestyksekkään hoitamisen. Kokemus verkkopedagogiikasta on eduksi. Keudan vision mukaisesti toivomme sinun olevan innostava, yksilöllinen, yrittäjähenkinen ja aktiivinen tiimipelaaja.

Tehtävään valittavan on ennen työn aloittamista esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Lisätietoja

http://www.keuda.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiimiesimies Sirpa Laiho, puh. 040 1744 492 sirpa.laiho@keuda.fi.
Koulutusjohtaja Rita Simola, puh. 050 4150 973 rita.simola@keuda.fi

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Opetus- ja koulutuspalvelut

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 720 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli 10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.


Osoite: Sarviniitynkatu 9, 04200 Kerava

Suggested jobs