Puhtaus- ja ruokapalveluiden sijaisuudet - Karleby stad

Etsimme joukkoomme asiakaspalveluhenkisiä osaajia eri pituisiin siivous- ja keittiötyön sijaisuuksiin

Voit olla joko alalle opiskeleva, jo valmistunut tai kokenut ammattilainen, reipas ja oma-aloitteinen henkilö, joka kiinnostuu tekemään sijaisuuksiamme.

Tämän ilmoituksen kautta voi jättää hakemuksen Kokkolan kaupungin puhtaus- ja ruokapalvelujen lyhytaikaisiin sijaisuuksiin. Kohteita, joihin voit sijoittua, on tarjolla laajasti, mm. koulut, päiväkodit, palvelutalot ja virastot.

Tarjolla on sekä koko- että osa-aikatyötä. Työtehtävinä ovat kaikki keittiöalan työt, puhtauspalvelutehtävät toimistosiivouksesta haastaviin terveydenhuollon tiloihin sekä edellä mainittujen ammattialojen yhdistelmätyötä.

Ruokapalvelutehtävissä hygieniapassi, mielellään alan tutkinto ja/tai jonkin verran alan työkokemusta.

Puhtauspalveluissa laitoshuoltajan ammattitutkinto tai muu alan koulutus ja/tai jonkin verran alan työkokemusta.

Otamme yhteyttä hakijoihin mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Soveltuvat henkilöt kirjataan sijaisrekrytointijärjestelmään hyväksytyiksi sijaishakijoiksi. Sijaisuudet ilmoitetaan tekstiviestillä. Sijaishakija kuittaa sijaisuuden hoidettavakseen samoin tekstiviestillä.

Lisätietoja

https://www.kokkola.fi/asuminen-ja-ymparisto/julkiset-rakennukset/puhtaus-ja-ruokapalvelut/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimiehet
Ruokapalvelut: maija.vasalampi@kokkola.fi, hanna.herlevi@kokkola.fi
Maakunnan puhtaus- ja ruokapalvelut: simo.jurmu@kokkola.fi
Puhtauspalvelut: merja.kansakangas@kokkola.fi, mirva.suomela@kokkola.fi, noora.huotari@kokkola.fi, eeva.kupila@kokkola.fi

Lisätietoja

Kokkolan kaupunki, puhtaus- ja ruokapalvelut

Kasvava ja kehittyvä Kokkola on monipuolinen, kaksikielinen maakuntakeskus. Kokkola tarjoaa asukkailleen mahdollisuudet korkeatasoiseen asumiseen, monipuoliset ja laadukkaat peruspalvelut sekä erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Kaupungin vahvuuksia ovat laadukas koulutustarjonta sekä monipuolinen elinkeinorakenne.

Kokkolan kaupunki - Rökfri arbetsplats Kokkolan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb