Puhtausalan työntekijöitä - Porin kaupunki

Puhtausalan työntekijöitä

Kovasti paljon töitä, tarvitaan työntekijöitä.

Tule mukaan ammattitaitoiseen ja aikaansaavaan joukkoomme. Hoidamme Porin kaupungin ateria- ja puhtauspalvelut ammattitaidolla ja iloisella mielellä.

Haemme vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen tekijöitä, joilla on osaamista ja tahtoa tehdä työtään huippu asenteella sekä kykyä kehittyä. Palveluasenne tuo asiakkaalle tunteen, että me välitämme. Läsnäolo saa asiakkaan hymyilemään.

Tekijöitä tarvitaan koko Porin alueelle maantieteellisten palvelualueiden varahenkilöstön vahvistamiseen. Olisit yhden, ennalta sovitun palvelualueen vakituinen varahenkilö. Tämän palvelualueen sisällä sinulle on nimettynä työkohde, jossa työskentelet ja siirryt sieltä tämän palvelualueen sisällä työpäiväsi aikana toiseen työkohteeseen, kun kiireellistä tarvetta tulee. Työpäiväsi voi myös alkaa suunnitellusti tämän tietyn palvelualueen eri työkohteissa.

Haemme varahenkilöstöömme vahvistusta laitoshuoltajista ja siivoojista.

Teemme töitä mm. kouluissa, päiväkodeissa, toimistoissa, uimahalleissa, kirjastoissa, museoissa, terveysasemilla, sairaaloissa (sairaalat: Ulvila, Pori, Noormarkku) ja erilaisissa asumisyksiköissä.

Kelpoisuusehtona on laitoshuoltajan ammattitutkinto tai riittävä työkokemus alalta.

Katsomme eduksi työkokemuksen yhdistelmätyöntekijän työstä, siivous- tai keittiöalan tutkinnon, pidemmän työkokemuksen alalta, hygieniapassin ja oman auton käyttömahdollisuuden.

Laita rohkeasti hakemuksesi tulemaan.

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV.
Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen osoitteella: Porin kaupunki, HR-yksikkö, PL 47, (Valtakatu 15), 28100 Pori.

Sähköiseen hakuun ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 3421.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.pori.fi

Tutustu työnantajaan

Palvelupäällikkö Outi Halmela, p. 044 701 7552

Porin kaupunki, Porin Palveluliikelaitos, Ateria- ja puhtaus
Osoite: Tiedepuisto 4, 28100 Pori

Pori on periksiantamaton, itsepäinen, mutta aina uudelleen luovasta hulluudesta ja vastakohdista voimaa ammentava kaupunki. Sen ytimessä on sitkeä yrittäminen ja oma tapa tehdä – alalla kuin alalla. Porilaiset ovat ylpeitä siitä, että täällä tehdään itse, luodaan tyhjästä ja noustaan tuhkasta. Täällä itseironia ja itsekritiikki lyövät kättä sulassa sovussa. Me yhdessä luomme monialaista ja monipuolista Poria. Porissa kulmia ei koskaan hiota liian pyöreiksi ja vastakohdille löytyy tilaa. Porin kaupunki on savuton työpaikka.