Skip to main content
test
Puhtaushuollon kesätyöt Pohjoinen - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Haemme kesätyöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos olet asiakaspalveluhenkinen ja vastuuntuntoinen tekijä, saatat olla etsimämme osaaja vahvistamaan tiimiämme.

Kohteissa toimiessasi teet työsi tarkasti, ripeästi ja ammattimaisesti huomioiden työn hygieeniset vaatimukset. Katsomme eduksi alan koulutuksen, kokemuksen ja hygieniapassin.


Tarjoamme sinulle:

-kokoaikatyön

-mukavan työyhteisön

-monipuolisia työtehtäviä

-hyvät työskentelyvälineet

-kilpailukykyisen palkan


Odotamme sinulta:

-hyvää suomen kielen taitoa

-positiivista asennetta

-vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja

-luotettavuutta

Työtehtäviä on sekä päivä- että vuorotöissä arkisin ja viikonloppuisin. Työhön perehdytyksen jälkeen sinun tulee kyetä itsenäiseen työskentelyyn ja osata soveltaa puhtauspalveluiden ohjeistuksia.


Edellytämme tartuntatautilain 48 a§ asettamalla tavalla henkilöstöltä koronarokotesuojaa kaikissa sellaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa, joihin liittyy lähikontaktin aiheuttama koronatartunnan riski vakaville seurauksille alttiille asiakkaille tai potilaille.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yhteydenotot arkisin klo 8:00-14:00
Johanna Arola, Palveluesimies
Pohjois-Kymensairaala (Ratamo-keskus)
puh.040-4898596
Auli Räihä, Palveluesimies
Kymenlaakson Psykiatrinen sairaala
Sosiaalipalveluiden kohteet
Puh.044-5492852

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote-Kiinteistöt Oy on Kymsoten konserniin kuuluva yhtiö, joka tarjoaa 350 ammattilaisen voimin monipuolisia terveydenhuollon tukipalveluita. Kymsote-Kiinteistöjen pääasialliset tehtävät ovat Kymsoten kiinteistöjen omistaminen, hallitseminen, rakennuttaminen, isännöinti, huolto ja ylläpito. Puhtauspalvelut tuottaa tulosvastuullisena yksikkönä puhtaus-, ateria-, vuodehuolto-, vaatehuolto-, välinehuolto-, potilaskuljetus-, ympäristö- ja jätehuolto- sekä erilaisia asiakaspalvelutehtäviä.


Osoite: 45100 Kouvola

Rekommenderade jobb