Skip to main content
test
Puhtauspalvelualan opettaja - Etelä-Savon Koulutus Oy

Haemme puhtauspalvelualan vakinaista opettajaa Mikkelin toimintayksikköömme.

Tehtävään kuuluu opettajan tehtävät lähi- ja etäopetuksessa. Työsuhteen alkaessa painottuu erityisesti opetus digitaalisia ympäristöjä hyödyntäen, etä- ja verkko-opetuksen kehittäminen sekä arviointien suorittaminen. Tehtävään kuuluu myös mahdolliset kulloinkin työaikasuunnitelmaan määriteltävät muut opetustehtävät ja alan kehittämis- ja hanketehtävät.

Haemme erityisesti yhteistyö- ja organisointikykyistä ja viestintätaitoista henkilöä, jolla on vankka kokemus siivousalan palveluyrityksistä sekä vahva osaaminen digitaalisista ympäristöistä.

Edellytämme ajantasaista aihepiirin tuntemusta ja syvää siivousalan opetusaiheiden osaamista, hyviä työelämäverkostoja, ammatillisen opettajan kelpoisuutta opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (1998/986) mukaisesti sekä ajokorttia.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva, päätoiminen osa-aikainen tehtävä, jossa työaika voi vaihdella vuosittain osa-aikaisuuden ja kokoaikaisuuden välillä (800-1500 vuosituntia).

Valitulta vaaditaan ennen tehtävän vastaanottamista rikosrekisteriote (lasten kanssa työskentelevä) sekä lääkärintodistus. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös ei-kelpoiset hakijat huomioidaan.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa:
Koulutuspäällikkö Heli Tirri, puh. 040 6623 400.
etunimi.sukunimi@esedu.fi

Lisätietoja

Etelä-Savon Koulutus Oy

Etelä-Savon Koulutus Oy:n ylläpitämä Etelä-Savon ammattiopisto on maakunnallinen monialainen ammatillinen oppilaitos, joka järjestää ammatillista perus-, jatko- ja täydennyskoulutusta nuorille sekä aikuisille. Vakituiset toimipisteet sijaitsevat Mikkelissä ja Pieksämäellä. Etelä-Savon ammattiopistossa opiskelijoita on n. 3500 opiskelijaa ja henkilöstömäärä on n. 330.

Esedu on savuton oppilaitos.


Osoite: Otavankatu 4, 50100 Mikkeli

Rekommenderade jobb