Skip to main content
test
Puhtauspalveluiden sijaisuudet - Kauhavan kaupunki

Kauhavan kaupunki hakee sijaisia lyhyt- ja pitkäaikaisiin sijaisuuksiin laitoshuoltajan tehtäviin koulu, päiväkoti ja toimisto siivoukseen.

Kelpoisuusvaatimuksena laitoshuoltajan / toimitilahuoltajan tutkinto tai riittävä työkokemus.

Työaika arkipäivisin ajoittuen toimipaikan työvuoron mukaan klo 6:00-21:00 aikavälille.
Työsuhteen alkaessa sijoituspaikka on tilanteen mukaan kaupungin eri toimipisteissä.
Työtehtävät edellyttävät usein valmiutta liikkua tilanteen mukaan eri palvelukohteissa. Lyhyempien sijaisuuksien kautta on hyvä mahdollisuus työllistyä myös pidempiin sijaisuuksiin.

Voit ilmoittautua sijaisrekisteriin täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Sijaisrekisteriin hyväksytyn sijaisen on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle. Lisäksi jos sijainen ei vastaanota yhtään työvuoroa tai ei päivitä omaa kalenteriaan 3 kuukauteen, siirtyy hänen hakemuksensa ei-käytettävissä tilaan. Järjestelmä lähettää automaattisen muistutusviestin tästä sijaiselle, kun viimeisimmästä hakemuksen muokkauksesta tai vastaanotetusta työvuorosta on kulunut 2 kuukautta.

Lisätietoja

http://www.kauhava.fi
http://www.paraspaikka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Siivoustyönohjaaja Maarit Rannanjärvi, puh 040 357 7649, sähköposti maarit.rannanjarvi(at)kauhava.fi

Lisätietoja

Kauhavan kaupunki, Tekninen osasto, Ruoka- ja puhtauspalvelut

Kauhava on menestyvä seutukaupunki, Etelä-Pohjanmaan pohjoisosan kaupallinen ja hallinnollinen keskus. Asukasmääränsä perusteella Kauhava on Etelä-Pohjanmaan kunnista kolmanneksi suurin. Meillä on paljon elinvoimaisia ja innovatiivisia yrityksiä sekä runsas työpaikkatarjonta. Kauhavan koulut, päiväkodit sekä Hyvinvointikeskus toimivat uusissa toimitiloissa. Taloutemme on kunnossa, joten edellytykset tulevaisuuden menestykselle ovat kohdillaan. Tutustu ja innostu: www.kauhava.fi sekä www.paraspaikka.fi


Osoite: Päämajantaival 2, 62375 Ylihärmä

Rekommenderade jobb