Puhtauspalvelupäällikkö (6002) - Juuan kunta

Hakuaikaa jatketaan

Haemme puhtauspalvelupäällikköä (6002) 1.11.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan aluksi määräaikaisena 31.12.2022 asti. Tehtävä täytetään 31.12.2022 jälkeen toistaiseksi, mikäli sosiaali- ja terveyspalvelujen siirtyminen hyvinvointialueille ei aiheuta muutoksia kunnan palvelutuotantoon.

Tehtäväsi on vastata kunnan puhtauspalveluiden johtamisesta ja monipuolisesta kehittämisestä.

Puhtauspalvelupäällikkö vastaa taloudellisesta tuloksesta, palveluiden kehittämisestä, puhtauspalvelujen asiakastyytyväisyydestä, henkilöstön johtamisesta ja palvelusopimusten laadinnasta ja toteutuksesta. Tehtävänkuvaan kuuluu toiminnan ja työntekijöiden ohjaaminen, toimintaympäristön ja tuotantotapojen kehittäminen sekä tarttuminen myös suorittavaan työhön tarvittaessa. Puhtaus- ja ruokapalvelut muodostavat yhden kokonaisuuden, joten kolleganasi on ruokapalvelupäällikkö.

Arvostamme asiakaslähtöistä ajattelua ja yhteistyöhalukkuutta sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden kanssa, hyviä ihmisten ja asioiden johtamistaitoja, valmiutta ja halukkuutta muutosjohtamiseen, paineensietokykyä ja ongelmanratkaisutaitoja sekä kokemusta esimiehenä työskentelystä puhtaus- ja/tai ruokapalvelualalla. Siivousmitoitusohjelman käyttötaidot, taloushallinnon tuntemus ja hyvät ict-taidot katsomme eduksi.

Edellytyksenä ovat tehtävään soveltuva korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkinto tai alan toisen asteen tutkinto täydennettynä esimiestyön opinnoilla, kokemusta esimiestehtävistä ja tehtäväalueen tuntemus.

Tehtävään valitun tulee esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valinnan tiedoksisaannista. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Savuton työpaikka.

Tehtävässä koeaika on 4 kk.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Alkuperäiset opisto- ja työtodistukset esitetään haastattelussa.

Hakuaika päättyy: 20.10.2021 klo 12.00. Haastattelut järjestetään ke 25.10.2021.

Lisätietoja

http://www.juuka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Marja Kononen, puh. 040 104 2401, sähköposti: marja.kononen(at)juuka.fi,
siivoustyönohjaaja Taru Tuononen puh. 040 104 2418, sähköposti: taru.tuononen(at)juuka.fi
puhtaus- ja ruokapalvelupäällikkö Satu Hyvärinen 040 1042 416 satu.hyvarinen@juuka.fi

Lisätietoja

Juuan kunta, Hyvinvointipalvelut

Pielisen rannalla Pohjois-Karjalassa sijaitseva Juuka on n. 4 600 asukkaan elinvoimainen kunta, joka tunnetaan nunnanlahtelaisesta kiviteollisuudestaan ja keramiikastaan, idyllisestä vanhasta keskustasta sekä Paalasmaan saaristosta.

Puhtaus- ja ruokapalvelut tuottaa ateriapalvelut kouluihin, päiväkoteihin ja sosiaali- ja terveydenhuollon toimipaikkoihin sekä puhtauspalveluja kunnan eri kohteisiin.


Osoite: Poikolantie 1, 83900 Juuka
Juuan kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb