Puisto- ja puutarhatyöntekijä - Nurmijärven kunta

Puisto- ja puutarhatyöntekijä

Nurmijärvi - positiivinen ilmiö
Haemme kuntamme viheralueille
PUISTO- ja PUUTARHATYÖNTEKIJÄÄ
Puisto- ja puutarhatyöntekijä kunnossapitää, hoitaa ja rakentaa Nurmijärven kunnan hallinnoimia viheralueita, kuljettaa erilaisia työkoneita ja osallistuu metsänhoitotöihin sekä tarvittaessa viher- ja liikunta-alueiden kaikkien toimipisteiden toimintaan.
Tehtävä edellyttää ammatillisessa oppilaitoksessa suoritettua puutarhatalouden perustutkintoa viheralalta tai käytännössä hankittua ammattipätevyyttä vihertöistä sekä soveltuvuutta tehtävään. Kokemus liikunta-alueiden hoidosta katsotaan eduksi.
Lisäksi edellytämme itsenäistä, vastuullista ja asiakaslähtöistä työotetta.
Lisätietoja tehtävästä antaa kunnanpuutarhuri Tapio Peltonen, p. 040 317 2332 tai tapio.peltonen@nurmijarvi.fi (15-19.7.2019)
Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy kunnallisen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä sovelletaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Valitulta edellytetään hyväksyttää todistusta terveydentilasta.
Hakuaika päättyy 22.7.2019. Tehtävään haetaan sähköisesti. Alkuperäiset todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Olemme savuton työpaikka.

  • Nurmijärven kunta
  • Työpaikka
  • nur-4351
  • 1.7.2019 - 22.7.2019 15:00
  • NurmijärviUusimaa

kunnanpuutarhuri Tapio Peltonen, p. 040 317 2332 tai tapio.peltonen@nurmijarvi.fi (15-19.7.2019)

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä.
Nurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta.
Kuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin.
Arvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö.
Olemme savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan