Puistopuutarhuri - Vihdin kunta

Puistopuutarhuri - Vihdin kunta

Vihdin kunnan infra- ja tukipalvelussa on haettavana puistopuutarhurin työsuhde.
Työtehtäviin kuuluu Vihdin kunnan hallinnoimien viheralueiden, kiinteistöjen ja metsien hoito- ja kunnossapitotyöt. Lisäksi edellytämme hyvää kokemusta viherrakentamisesta puistoissa, leikkikentillä, katualueilla ja muilla yleisillä alueilla.
Kelpoisuusvaatimus ja palkkaus. Edellytämme puistopuutarhurin tutkintoa ja voimassa olevaa ajokorttia (vähintään Be). Tehtävään valitun tehtäväkohtainen palkka määritellään kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen tuntipalkka on 13,81 e. Lisäksi erikseen tulevat henkilökohtaiset palveluvuosilisät.
Edellytämme sinulta vähintään kolmen vuoden työkokemusta viheralueiden ja viherrakentamisen työtehtävistä sekä kokemusta yleisimpien viherkunnossapidon koneiden ja laitteiden hallinnasta. Eduksi lasketaan suoritetut tieturva, leikkikenttien tarkastus ja työturvallisuuskoulutukset.
Hakijalta edellytetään myös hyviä vuorovaikutustaitoja.
Arvostamme vastuullista ja taloudellista otetta tehtävien hoitamisessa sekä kykyä itsenäiseen sekä tiimityöhön yhdessä muun kunnallistekniikan henkilöstön kanssa. Lopullinen valinta tehdään haastattelujen pohjalta.
Työ alkaa 1.7.2019 tai sopimuksen mukaan. Koeaika on 6 kk.
Hakemukset pyydetään toimittamaan 31.5.2019 klo 12.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi

Läs mer

http://www.vihti.fi/

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava puutarhuri Teuvo Vessman, puh. 044-7674 664

Infra- ja tukipalvelut, kunnallistekniikka
Adress: Asemantie 30, 03100 Nummela

Vihti on noin 28 500 asukkaan nopeasti kasvava kunta Helsingin seudulla. Kehitämme voimakkaasti palvelurakennettamme ja palvelutarjontaamme. Henkilöstöä on palveluksessamme noin 1 250.

Mer om arbetsgivaren