Puistotyöntekijä

Ranuan kunnassa on haettavana 1.2.2021 klo. 13.00 mennessä
PUISTOTYÖNTEKIJÄN TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVA TOIMI

Puistotyöntekijä vastaa kunnan liikunta- ja puistoalueiden hoidosta. Tehtävänkuvaan kuuluu jää- ja ulkoilualueiden sekä retkeilyreittien hoito ja moottorikelkkareittien kunnossapito.

Puistotyöntekijä toimii tarvittaessa kenttämestarin sijaisena. Tehtävään kuuluu myös työnohjaustehtävät kunnostuskohteissa. Työ voi sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Puistotyöntekijän kelpoisuusvaatimus tehtävään on soveltuva toiseen asteen koulutus. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutus taitoja, liikuntapaikkojen kunnostuksessa käytettävien koneiden ja laitteiden käyttökokemusta, retki- ja latureittien ylläpitovaatimus-ten osaamista, halua kehittää omaa osaamista ja kykyä toimia tehokkaasti tiimin jäsenenä.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on kuusi kuukautta.

Työ alkaa 1.5.2021 tai sopimuksen mukaan.

Hakemus ja CV pyydetään lähettämään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi
Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa kenttämestari Ismo Sarajärvi, puh. 0400 181 765 tai tekninen johtaja/rakennustarkastaja Risto Niemelä, puh. 040 704 9623.

Ranuan kunta, Tekninen toimi
Osoite: Keskustie 34, 97700 Ranua

Ranuan kunta on Lapin maakunnan eteläosassa sijaitseva pinta-alaltaan laaja, noin 4000 asukkaan osaamista ja ahkeruutta arvostava lapsiystävällinen kunta. Luonto ja rauhallinen asuinympäristö tarjoavat hyvät edellytykset asukkaiden viihtymiselle. Kunnan palveluksessa on noin 300 vakinaista viran- ja toimenhaltijaa. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehtiminen on kunnalle erittäin tärkeää. Kunnassa sijaitsee maailman pohjoisin eläinpuisto, RanuaZoo. Kunta tunnetaan myös hillapitäjänä.