Skip to main content
test
Puualan opiskelija - Porin kaupunki

Teknisen toimialan Toimitilojen ylläpitopalveluiden rakentamistiimin puusepänverstas hakee kesätöihin koululaista puusepäntöihin. Tehtävät riippuvat koulutuksesta ja alan kokemuksesta.

Kelpoisuusehtona on koululainen tai opiskelija, puualan koulutus katsotaan eduksi.

Työaika on 7.00-15.30, viikkotyöaika 38,75 h.

Täytä sähköinen hakemus huolellisesti, siitä tehdään yhteenveto valintatilannetta varten.
Aloita kohdasta "hae työpaikkaa" ja rekisteröidy sähköiseen hakemukseen, jonka jälkeen pääset kirjautumaan ohjelmaan ja täyttämään hakemuksesi.

Sähköiseen hakuun ohjeita: p. 044 701 0885 ja 044 701 9989.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimintayksikön esimies Jouni Lehtinen p. 044 701 1680, jouni.lehtinen@pori.fi

Lisätietoja

Porin kaupunki, Tekninen toimiala, Tilayksikkö, Toimitilojen ylläpitopalvelut

Mitä tulee mieleen avoimuudesta, rakkaudesta ja rohkeudesta? No Pori tietysti! Täällä kaupungin ytimessä sykkii osaava, hyvinvoiva ja innostunut henkilöstö. Kehitämme uudenlaista työskentelykulttuuria kokeilemalla rohkeasti uutta. Meillä kohdellaan toisia reilusti, koska välitämme toisistamme. Annamme henkilöstöllemme mahdollisuuden kehittää työtään sekä lisäämme työnteon sujuvuutta ja joustavuutta. Uusiin mahdollisuuksiin tartumme epäröimättä - villit ja uniikit ideat vievät meitä eteenpäin. Sitkeys ja luja tahto kantavat meidät yli esteiden. Tässä kaupungissa suhtaudumme elämään, ympäristöön ja tekemiseen intohimoisesti. Tule rakentamaan kanssamme tulevaisuuden Poria – yhdessä!


Osoite: 28100 Pori

Rekommenderade jobb