Pysäkkiluokan opettajan viransijaisuus yläkoulussa - Sodankylän kunta

Pysäkkiluokan opettajan viransijaisuus yläkoulussa

Pysäkkiluokan opettajan viransijaisuus yläkoulussa

Sodankylän kunnan perusopetuksessa on haettavana pysäkkiluokan opettajan viransijaisuus ajalle 6.8.2019-30.5.2020. Viran sijoituspaikka on Aleksanteri Kenan koulu.

Tarjoamme haasteellisen, monikulttuurisen, kansainväliseen yhteistyöhön suuntaavan työympäristön yhtenäistä perusopetusta antavassa YK-koulussa, jossa työskentelee noin 50 koulun kehittämiseen sitoutunutta opettajaa. Pysäkkiluokan opettajan tehtävässä opetusta on yläkoululuokilla sekä joustavassa perusopetuksessa.

Työssä vaaditaan kykyä tehdä tiimi- ja monialaista yhteistyötä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja aloitteellisuutta sekä monipuolista tieto- ja viestintätekniikan osaamista. Eduksi katsotaan erityisopetuksen opinnot sekä halukkuus yhteisopettajuuteen.
Lisäksi edellytämme hakijalta aikaisempaa moitteetonta palvelua.


Hakemukset tulee ensisijaisesti jättää Kuntarekry.fi -palvelun kautta. Hakuaika päättyy 28.6.2019 klo 12.00. Hakemuksia ei palauteta.

Valitun on ennen vaalin vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus ter-veydentilastaan sekä esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ja lain 759/2004 mukainen huumausainetodistus viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemis-päätöksen tiedoksisaannista.

Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.sodankyla.fi

Rehtori Irja-Kaisa Lakkala, puh. 040 482 8045

Sodankylän kunta, Sivistyspalvelut
Osoite: Koulutie 2, 99600 Sodankylä

Sodankylä on 9000 asukkaan vilkas, viihtyisä ja kehittyvä kunta keskellä Lappia, hy-vien liikenneyhteyksien varrella. Sodankylä tarjoaa joki- ja tunturimaisemineen luon-nonläheisen asuinympäristön, jossa voi nauttia monipuolisista ja ympärivuotisista va-paa-ajanviettomahdollisuuksista niin luonnossa kuin erilaisissa kulttuuritapahtumissa.
Sodankylän kunta on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan