Pysäköinnintarkastaja (kesätyö 2020)

Savonlinnan kaupunki tarjoaa kesätyöpaikkoja koululaisille ja opiskelijoille. Kesätyöpaikan hakijan on oltava vähintään 16 vuotta täyttänyt koululainen/opiskelija, joka on kirjoilla jossakin oppilaitoksessa tai on kevään abiturientti. Keväällä ammatillisen tutkinnon suorittanutta ei rinnasteta koululaiseen/opiskelijaan. Joihinkin työtehtäviin valittavilta vaaditaan 18 vuoden ikää. Kesätyön kesto on pääsääntöisesti 1-2 kuukautta. Yleistyöaika 38,75h/viikko. Kesätyössä palkka on 856,48 €/kuukausi ja ammattiopintojen edellyttämissä työharjoittelupaikoissa 997 - 1112 €/kk.

Pysäköinnintarkastajan kesätyö

Kunnallisen pysäköinninvalvonnan tarkoituksena on edistää kaupungin liikenneympäristön toimivuutta ja turvallisuutta sekä pysäköintipaikkojen sujuvaa käyttöä ehkäisemällä virheellistä pysäköintiä ja valvomalla ajoneuvojen pysäköintiä ja joutokäyntiä koskevien rajoitusten ja kieltojen sekä pysäköintipaikkojen maksullisuuden noudattamista.

Tehtävän vaatimukset: 18 vuoden ikä ja ajokortti

Paikkoja: 1

Työ alkaa 1.6.2020, kesto 1-2kk sopimuksen mukaan.

Hakemukset jätetään Kuntarekryn kautta 15.3.2020 mennessä.

Valintapäätöksistä ilmoitetaan hakijoille sähköpostilla. Valituksi tulleiden tulee esittää voimassa oleva opiskelutodistus.

Lisätietoja

http://www.savonlinna.fi

Tutustu työnantajaan

Aki Rasimus, pysäköinninvalvoja puh. 044 417 4041 aki.rasimus(a)savonlinna.fi

Savonlinnan kaupunki, Keskushallinto
Osoite: Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna

Savonlinna on kansainvälinen kulttuuri- ja sivistyskaupunki Saimaan sydämessä. Kaunis 35 000 asukkaan saaristokaupunki tarjoaa viehättävät puitteet hyvään elämään. Savonlinnan kaupungilla työskentelee noin 1100 työntekijää. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin ja tuntevat iloa omasta työstään, mikä näkyy myös työhyvinvointikyselyiden tuloksissa. Savonlinnan kaupunki on savuton työpaikka.