Pysäköinnintarkastajan virka - Siilinjärven kunta

Pysäköinnintarkastajan virka

Tekniset palvelut hakee pysäköinninvalvonnan tulosalueelle pysäköinnintarkastajaa.

Pysäköinninvalvonnan tarkoituksena on pitää huolta liikenneympäristön toimivuudesta ja turvallisuudesta sekä pysäköintipaikkojen sujuvasta käytöstä ehkäisemällä virheellistä pysäköintiä ja valvomalla pysäköintipaikkojen käyttöä koskevien rajoitusten noudattamista. Pysäköinninvalvonta on osa Siilinjärven kunnan teknistä palvelualuetta.

Pysäköinnintarkastajan työ on itsenäistä, mutta edellyttää myös yhteistyöskentelyä muiden pysäköinnintarkastajien, Kuopion kaupungin pysäköinninvalvontatoimiston ja pysäköinninvalvojan kanssa. Työ on kaikissa sääoloissa tehtävää ulkotyötä ja edellyttää paljon kävelyä. Taajamien ulkopuolelle ulottuvat valvontakierrokset tehdään työnantajan autolla. Pysäköinnintarkastajan viran kelpoisuusvaatimuksena on voimassa oleva B-luokan ajokortti ja virkatehtävien hoitamiseen liittyvä tarpeellinen liikennettä ja joutokäyntiä koskevien sääntöjen tuntemus. Lisäksi arvostamme valinnassa hyviä vuorovaikutustaitoja hankalienkin asiakkaiden kohtaamiseen, oma-aloitteisuutta, hyviä työyhteisö-taitoja, hyvää itsetuntoa ja hyvää fyysistä kuntoa. Katsomme eduksi myös kokemuksen vaativassa asiakaspalvelutyössä. Työaikajärjestelmänä on yleistyöaika 38 h 45 min/vko. Arkipäivien säännölliseen työaikaan sisältyy myös iltatyötä ja lisäksi työvuoroja on myös viikonloppuisin. Virka on toistaiseksi voimassaoleva.

Pysäköinnintarkastajan tehtäväkohtainen palkka on KVTES:n hinnoittelun 08TAR070 mukainen. Viran täytössä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Virkaan valitun on toimitettava 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävään valitun toivotaan aloittavan työt mahdollisimman pian valintaprosessin jälkeen.

Lisätietoja

http://www.siilinjarvi.fi

Lisätietoja antaa 5.8.2019 alkaen:
tekninen johtaja Ari Kainulainen puh. 044-7401 501 (email: ari.kainulainen@siilinjarvi.fi)

Siilinjärven kunta, Tekniset palvelut
Osoite: Kasurilantie 1, 71800 Siilinjärvi

Siilinjärvi - vahva ja vastuullinen toimija Pohjois-Savossa, aktiivinen ja kasvava, hyvät palvelut tarjoava n. 21 800 asukkaan kunta. Siilinjärven kunta on työhyvinvointikyselyn perusteella hyvä työnantaja, joka strategiansa mukaisesti varmistaa henkilöstönsä osaamisen, ylläpitää motivaatiota ja kehittää hyvinvointia.
Työpaikkamme on savuton.

Tutustu työnantajaan