Raaseporin kaupungin kesätyöt 2021

Kesätyömahdollisuudet ovat monipuoliset. Nuoret, jotka tarvitsevat työharjoittelua opintojaan varten, ovat etusijalla kesätyöläisiä palkattaessa. Nuorten tulee olla syntyteitä 2005 tai sitä ennen. Työskentelykielenä on ruotsi ja suomi. Jotkut työpaikat vaativat ajokortin.

Valitse hakemuksen lopussa haluamasi kesätyöpaikka tai -paikat. Alla on lyhyt esittely muutamista kaupungin tarjoamista kesätöistä.

Uimavalvoja Stallörenin uimalassa:
Uimavalvojien tulee olla vähintään 18-vuotiaita ja uimataitoisia. Uimavalvojan työ on itsenäistä. Valintaprosessissa tehdään uimakoe.

Puistotyö:
Kaupungin viheralueiden, leikkipuistojen ja uimarantojen kunnossapito

Urheilukentän hoitaja:
Laitteiden ja jalkapallokenttien ylläpito

Näyttelynvalvoja:
Työtehtäviin kuuluu asiakkaiden kohtaaminen, näyttelyiden avaaminen ja sulkeminen sekä EKTA-museon ja Forngårdenin talomuseon näyttelytilojen ja -esineiden valvominen.

Toimistotyö:
Toimistotyö voi olla toimiston, kirjanpitäjän, palkanlaskijan, puhelinvaihteen tai muun kaupungin hallinnollisten tehtävien hoitaminen.

Vanhuspalvelut:
Työtehtäviä asumisyksiköissä ja kotihoidossa. Työtehtäviin kuuluu mm. iäkkäiden auttaminen päivittäisissä toiminnoissa, seurustelu, ulkoilu, tukeminen asioissa, joita iäkkäät haluavat tehdä, mahdollisesti helpompia hoito- ja siivoustehtäviä.

Matkailuneuvonta:
Matkailuneuvojana palvelet matkailijoita puhelimitse, sähköpostitse ja chatitse toimistossamme tai Tammisaaren Ekta-museon asiakaspalvelupisteessämme. Toivomme, että osaat ruotsia, suomea ja englantia (sekä suullisesti että kirjallisesti). Muu kielitaito katsotaan ansioksi.

Kiinteistöhuolto:
Kaupungin rakennusten ja ulkoalueiden kunnossapito.

Kulttuurityö:
Kulttuurityöntekijät työskentelevät Tammisaaren kesäkonserttien tiimissä. Tehtäviin kuuluu toimistotyön, koordinoinnin, viestinnän ja sosiaalisen median lisäksi tapahtumaan liittyviä käytännön tehtäviä, mm. julisteiden kiinnittäminen, ”roudaaminen” ja artistien avustajana toimiminen. Työaika on festivaalin aikana epäsäännöllistä.

Logistiikka:
Asiakaspalvelu ja työmatkaetuuksien hallinnointi sekä kesäliikenteeseen liittyvät asiat.

Viestintä:
Viestinnässä ja markkinoinnissa jaamme tietoa sekä ulkoisesti kotisivuillamme, sosiaalisessa mediassa ja lehdistötiedotteissa että sisäisesti sisäisten viestintäkanaviemme kautta. Laadimme tekstejä ja kuvia, tiivistämme ja esittelemme, organisoimme, koordinoimme ja lisätäksemme kaupungin näkyvyyttä molemmilla kotimaisilla kielillä.

Kesä-apulainen asentajana, Raaseporin Vesi:
Muun muassa vesi- ja viemäriverkoston sekä pumppaamoiden ylläpito.

Hakuaika jatkuu 5.3.2020 klo.12.00 saakka. Pyrimme ilmoittamaan sinulle viimeistään huhtikuun puolivälissä, mikäli olet saanut kesätyötä vai et.

Tutustu työnantajaan

Henkilöstöpäällikkö Johan Nylund, johan.nylund@raasepori.fi, 019-2892030

Raaseporin kaupunki
Osoite: Raaseporintie 37, 10650 Tammisaari

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.

Raaseporin kaupunki - Rökfri arbetsplats Raaseporin kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun