Radiologian erikoislääkäri

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymään haetaan radiologian erikoislääkäriä vakituiseen virkasuhteeseen.

Radiologian yksikkö tuottaa palveluita erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon yksiköille. Uudistetuilla laitteillamme tarjoamme magneetti-, ultraääni-, tietokonetomografia-, mammografia- ja natiivitutkimuksia asiakkaillemme. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan huomioiden sinun toiveesi. Mahdollisuus neuvotella osittaisesta etätyöstä. Radiologin työnkuvaan ei sisälly päivystystyötä. Erikoislääkärin tehtävään sisältyy vastuu radiologian lääketieteellisestä toiminnasta ja sen kehittämisestä.

Kelpoisuusvaatimuksena radiologin virkaan on radiologin erikoislääkärin pätevyys. Työ alkaa 1.2.2020 tai sopimuksen mukaan.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Noudatamme viran täytössä kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.ras.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Anna Laulumaa, puh 040 135 8301 ja Tulosyksikön johtaja Susanna Halonen, puh 040 135 8510. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@ras.fi

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä
Osoite: Rantakatu 4, 92100 Raahe

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 34.000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä on savuton työpaikka.