Radiologian erikoislääkäri, Lapin keskussairaala Rovaniemi

Ansök senast  31.5.2024 15:00

Miltä kuulostaisi joustava, monipuolinen työ taianomaisen elinympäristön kiireettömässä ilmapiirissä, ystävällisten ihmisten keskellä? Tule radiologian erikoislääkäriksi Lapin keskussairaalan kuvantamisen yksikön kasvavaan tiimiimme!

Rovaniemi asuinpaikkana on verraton yhdistelmä kansainvälisyyttä, luonnon läheisyyttä ja sympaattista pikkukaupunkia, joka on kaikin puolin kokoaan suurempi. Täältä on loistavat kulkuyhteydet maailmalle, naapurimaihin ja muualle Suomeen. Rovaniemellä lyhyet etäisyydet helpottavat arkea ja asumiskustannukset ovat kohtuulliset. Tämä on turvallinen ja miellyttävä kasvuympäristö lapsille. Lapin upea luonto, sen kahdeksan vuodenaikaa ja lumivarmat talvet mahdollistavat monipuoliset harrastukset, joista muualla Suomessa voit vain haaveilla.

Lapin keskussairaala on laajan päivystyksen sairaala, jossa radiologin työ on ammatillisesti kiinnostavaa ja aidon monipuolista. Otamme aina huomioon työntekijän omat vahvuudet ja mielenkiinnon kohteet. Lapin hyvinvointialue on uusi, kehittyvä organisaatio, jossa pääset kehittämään toimintoja.

Meillä on käytössämme uudet, meille suunnitellut tilat ja moderni laitekanta, joten työympäristö on miellyttävä ja kuvantaminen sekä lausuntojen laatiminen sujuvat joutuisasti. Yksikössämme on mm.
• kaksi CT- laitteistoa
• kaksi MRI-laitteistoa
• angiografia- ja mammografialaitteisto stereotaksia-ohjatut näytteenotot mahdollistaen
• erilliset KKTT-laitteistot msk- ja hammaskuvantamista varten
• useita natiiviröntgenkuvaus- ja UÄ-laitteita

Sairaalamme on sopivan kokoinen ja kollegat tuntevat toisensa. Haluamme edistää työnteon joustavuutta sekä helpottaa työsi ja vapaa-aikasi yhdistämistä - työ voidaan tarvittaessa toteuttaa myös osa-aikaisena.

Yhteisöllisyys ja lämminhenkisyys ovat täällä meillä pohjoisessa suuressa roolissa, niin työssä kuin koko yhteisössä. Meillä tehdään työtä suurella sydämellä, mutta myös suhtaudutaan asioihin rennosti ja nautitaan elämästä!

Mitä edellytämme sinulta?

• Suoritettua radiologian erikoislääkärin tutkintoa ja radiologian erikoislääkärin oikeuksia Suomessa.
• Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.
• Valmiutta osallistua päivystysrinkiin (laajan päivystyksen sairaalan ns. työpaikkapäivystys).
• Hyväksyttyä lääkärintodistusta ennen työssä aloittamista sekä tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät lääkärien virka- ja työehtosopimuksen ja paikallisen sopimuksen mukaisesti. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lapin taika voi pian olla sinunkin arkeasi, joten hae meille jo tänään. Hakuaika tehtävään päättyy 31.05.2024 klo 15:00.


Läs mer

https://lapha.fi

Kontaktuppgifter

Lisätietoa tehtävästä antaa:

Ylilääkäri Juhani Törmänen

040 6735950

juhani.tormanen@lapha.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Läs om arbetsgivare

Under den här tiden du kan inte logga in på din profil eller skicka ansökningar. Vi beklagar olägenheten!