Skip to main content
test
Rahoitusasiantuntija, Business Oulu -liikelaitos - Oulun kaupunki

BusinessOulussa on haettavana RAHOITUSASIANTUNTIJAN määräaikainen tehtävä 1.1. - 31.12.2023. Tehtävä sijoittuu Sisäiset palvelut yksikköön.

HANKESALKKUMME ETSII HALLINNOIJAA

Oletko reippaasti töihin tarttuva ja aikaansaava rahoitusasiantuntija? Tarjoamme sinulle kiinnostavaa työtä, jossa hallinnoit BusinessOulun Uudet ja kansainvälistyvät yritykset -hankesalkkua ja toimit hankintavastaavan roolissa.

Tehtäviisi kuuluvat hankevalmistelut erilaisten sidosryhmien kanssa sekä rahoitusneuvottelut hankkeiden hakuvaiheessa, hankkeiden hallinnollinen tuki toteutusvaiheessa ja hankesalkun muu koordinaatio.

Lisäksi toimit hankkeisiin liittyvien viranhaltijapäätösten ja toimielinpäätösten valmistelijana. Raportoit hanketilanteesta säännöllisesti BusinessOulun laajennetulle johtoryhmälle sekä tarvittaessa johtoryhmälle tai johtokunnalle. Työhösi liittyy myös hankekoordinaattoriyhteistyö kaupunkikonsernin sisällä. Hankintavastaavan roolissa tarjoat tukea hankintojen toteuttamiselle hankintaprosessin eri vaiheissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytämme vahvaa kokemusta verkostomaisesta kehittämistyöstä, kansallisista ja kansainvälisistä rahoitusohjelmista sekä hankinnoista.

Työssäsi hyödyt hyvistä organisointi- ja vuorovaikutustaidoista sekä rakentavasta ongelmanratkaisusta muuttuvissa tilanteissa. Työssä tarvitaan erinomaista suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa

Tehtävässä käytetään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/12806/2022. Hakemukset on toimitettava 2.12.2022 klo 15.00 mennessä. Tehtävää aiemmin hakeneet otetaan huomioon uudelleen haussa.

Lisätietoja

https://www.businessoulu.com/fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa hallinto- ja talouspäällikkö Anu Katajaharju, p. 040 185 3746.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, BusinessOulu liikelaitos

Oulu. Vesistöjen hellässä halauksessa syntynyt, jalat tukevasti pohjoisessa mullassa seisova juureva, luonnon ehdoilla kehittyvä kaupunki. Pohjoisuutemme on rennonletkeää vieraanvaraisuutta, rohkeita tekoja ja sinnikkyyttä – menestyksen edellytyksiä. Supervoimamme ovat erilaiset ihmiset ja kaupunginosat sekä Oulun seudun rikas luonto. Meillä on tilaa, aikaa ja mahdollisuuksia kohtaamisille, jotka voivat myllertää koko elämäsi.

Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka – asteen verran parempi, tietenkin.


Osoite: Hallituskatu 36 A, 90100 Oulu

Rekommenderade jobb