Rahoitussihteeri

Lohjan kaupungin laskentakeskus on palveluyksikkö, joka tuottaa taloushallinnon palveluja sekä sisäisille että ulkoisille asiakkaille. Meillä tuotetaan laaja-alaisesti talouspalveluja ja on hyvä paikka kehittää omaa osaamistaan.

Haemme rahoitussihteeriä vakituiseen tehtävään hoitamaan maksuliikennettä ja myyntireskontraa.

Rahoitussihteeri vastaa itsenäisesti kaupungin maksuliikenteestä. Huolehtii rahojen riittävyydestä, ja maksutapahtumien valvonnasta. Tämän lisäksi hän osallistuu myyntireskontran hoitoon.

Edellytämme soveltuvaa toisen asteen tutkintoa sekä riittävä kokemus taloushallinnon tehtävistä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää myös huolellisuutta ja tarkkuutta numeroitten kanssa, sekä kykyä oppia uutta kun tietotekniset työkalut päivittyvät. Eduksi luetaan jos sinulla on kokemusta maksuliikenteen hoidosta.

Palkka 2380,73€/kk, KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan.

Haastattelut pidetään 29.9.-1.10.2020 klo 13.00-15.00.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Talouspäällikkö Johan Mattsson, puh. 044 374 3277, johan.mattsson@lohja.fi

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 25.9.2020 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja.Kuoreen tunnus LOH-06-59-20. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lohjan kaupunki, Laskentapalvelut
Osoite: Karstuntie 4, 08100 Lohja

Lohjan kaupunki - Rökfri arbetsplats