Skip to main content
test
Rakennusalan kouluttaja - Hyria koulutus

Haemme talonrakennusalan kouluttajaa Riihimäen vankilan opiskelijaryhmälle. Työtehtävään kuuluu rakennusalan perustutkinnon opetus, henkilökohtaisen tuen ja ohjauksen antaminen erilaisissa opiskeluun liittyvissä tilanteissa sekä ryhmän ohjaaminen. Työ on sekä itsenäistä ohjaustyötä opiskelijoiden kanssa että tiimityötä Riihimäen vankilan henkilöstön kanssa. Työnkuvaan kuuluvat myös muut koulutusosaston ja oppilaitoksen toimintaan ja opiskelijahyvinvointiin liittyvät työtehtävät. Työtehtävän hoitaminen edellyttää alan tutkintoa ja käytännön monipuolista osaamista.

Kelpoisuusehdot tehtävään määräytyvät asetuksen (A14.12.1998/986) mukaan. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan määräajaksi valita hakija, joka ei täytä kelpoisuusvaatimuksia.

Tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät ammatillisia aikuiskoulutuskeskuksia koskevan työehtosopimuksen mukaan. Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustasta annetun lain (Laki 504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävissämme on käytössä koeaika. Ensisijaisen toimipisteen lisäksi työssäkäyntialueena ovat kaikki Hyrian koulutuksen järjestämispaikat.

Lisätietoja

http://www.hyria.fi/urat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulutuspäällikkö Mika Auvinen, p. 0503655747, mika.auvinen@hyria.fi

Lisätietoja

Hyria, Koulutus- ja valmennuspalvelut, Rakentamisen ja yhdyskuntatekniikan ala

Hyria tuottaa koulutus- ja valmennuspalveluja, joiden avulla asiakkaillamme on enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään. Autamme yrityksiä kasvamaan ja kehittymään sekä vahvistamme työllisyyttä. Tunnetuinta toimintaamme on toisen asteen ammatillinen koulutus. Keskeisin vaikuttavuusalueemme on Häme ja Uusimaa. Meillä työskentelee yli 500 osaajaa. Liity Hyrian heimoon.


Osoite: Kauppalankatu 16-18, 05800 Hyvinkää
Hyria - Rökfri arbetsplats Hyria - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb