Skip to main content
test

Koulutuskeskus JEDU hakee rakennusalan tuntiopettajaa 4.1.2024 alkaen talonrakennuksen ammattiaineiden työ- ja teoriaopetukseen. Toimipaikkasi on Nivala, mutta opetusta voi olla myös muissa kuntayhtymän toimipisteissä.

Hakuaikaa on jatkettu valintatyöryhmästä johtuvista aikataulullisista syistä. Jo jätetyt hakemukset otetaan huomioon ilman eri hakemusta valintaa tehtäessä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset määräytyvät asetuksen opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 986/1998 13 § mukaan. Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös epäpätevä henkilö voidaan nimetä määräajaksi tehtävään.

Edellytämme:
- vahvaa käytännön työkokemusta rakennusalalta
- opettajakokemusta
- kykyä kohdata erilaisia oppijoita
- hyviä ja myönteisiä vuorovaikutustaitoja sekä kannustavaa ja kehittävää työotetta
- yhteistyökykyä
- tietoteknisiä perustaitoja
- ajokorttia ja ajotaitoa

Palkka ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Työaika on ammatillisen opettajan vuosityöaika.

Valitun on toimitettava ennen tehtävän vastaanottamista kunnallisen viranhaltijalain (304/2003) mukainen hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja

https://www.jedu.fi/jedu/avoimet-tyopaikat
https://www.jedu.fi/jedu/avoimet-tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulutusjohtaja Jyrki Saarela, puh. 040-1428611, jyrki.saarela@jedu.fi

Lisätietoja

Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Koulutuskeskus JEDU

Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä ylläpitää Koulutuskeskus JEDUa. Ensisijainen toiminta-alueemme on Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Kalajoki, Kärsämäki, Nivala, Oulainen, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Reisjärvi, Sievi, Siikalatva ja Ylivieska. Opiskelijoita JEDUssa on n. 3000 ja henkilökuntaa n. 350.


Osoite: Maliskyläntie 2, 85500 Nivala

Rekommenderade jobb