Tekninen toimiala hakee Toimitilat-vastuualueelle vakinaiseen työsuhteeseen

RAKENNUSARKKITEHTIÄ

Työsuhde alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Toimenkuvaan kuuluu:
- Tarveselvitysten ja hankesuunnitelmien laadinta
- Suunnittelupalvelujen tilaaminen
- Suunnittelun ohjaus ja valvonta osana rakennuttamistiimiä
- Pienimuotoiset itsenäiset suunnittelutehtävät
- Tarvittaessa osallistuminen muihin rakennuttamistehtäviin.

Tehtävän kelpoisuusehtona on vähintään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aiempi soveltuva opistoasteinen tutkinto tai teknillisessä oppilaitoksessa suoritettu tutkinto sekä alan tuntemus. Työskentelykieli on suomi. Arvostamme osaamista ja kokemusta edellä mainituilla osa-alueilla.

Eduksi katsotaan:
- hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot
- kokemus rakennussuunnittelusta ja suunnittelun ohjauksesta, erityisesti kokemus julkisten rakennusten suunnittelutehtävistä
- kustannustietous
- sisäilmaosaaminen
- rakennusalan yleisten sopimusehtojen tuntemus
- julkisten hankintojen ja kunnallisten päätöksentekoprosessien tuntemus.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkanosa on noin 3 300 euroa/kk. Lisäksi maksetaan työkokemuksesta riippuen työkokemuslisää max. 8 %, joka lasketaan tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Työntekijällä on myös mahdollisuus saada puolen vuoden päästä työsuhteen alkamisesta henkilökohtaisen työnsuorituksen arviointiin perustuvaa henkilökohtaista lisää.

Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemus tulee tehdä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 31.3.2020 klo 15.30 mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset. Mahdollinen kirjallinen hakemus liitteineen tulee toimittaa em. määräaikaan mennessä osoitteeseen: Iisalmen kaupunki, Kirjaamo, PL 10, 74101 Iisalmi.

Iisalmessa, 4.3.2020
Toimialajohtaja

Lisätietoja

http://www.iisalmi.fi
http://www.iisalmi.fi/byiisalmi

Tutustu työnantajaan

Tilahallinta ja rakentaminen -toimintayksikön esimies, lvi-insinööri Sami Antikainen, puh. 040 669 1110, kunnossapäällikkö Kari Hyyryläinen, puh. 040 830 4350 tai toimialajohtaja Kari Nissinen, puh. 040 669 1005. Sähköposti etunimi.sukunimi(at)iisalmi.fi.
Sähköiseen lomakkeeseen liittyvissä kysymyksissä: henkilöstöassistentti Sanna Kouvalainen, sanna.kouvalainen(at)iisalmi.fi, puh. 040 489 4025.

Iisalmen kaupunki, Tekninen toimiala
Osoite: Pohjolankatu 14, 74100 Iisalmi

Iisalmi on samaan aikaan sekä kokoaan suurempi kansainvälisen osaamisen paikka, että ihmisen kokoinen sujuvan arjen kaupunki. Vesistöjen ympäröimässä Iisalmessa oivallat tulleesi paikkaan, jossa ihmisen on hyvä olla: Palvelut ovat lähellä, ihmiset lupsakoita ja avuliaita, ja tapaavat järjestää tiuhaan yhteisöllisiä tapahtumia. Lähin liikuntapaikka alkaa usein jo kotiovelta – ladut, lenkkipolut ja puistot kutsuvat sinua ulkoilemaan raittiiseen ilmaan. Töihinkin polkaiset vaikka pyörällä! Iisalmen ihme syntyy paikallaan olevista peruspilareista – hyvinvoinnista syntyy osaamista, jolla muutetaan maailmaa lähellä ja kaukana. Seudullamme syntyvät Olvin juomat, Ponssen metsäkoneet, Genelecin kaiuttimet, Normetin kaivosajoneuvot ja Profile Vehiclesin hälytysajoneuvoista – muutamia mainitaksemme. Iisalmessa ja Ylä-Savon seudulla puhutaankin yhteistyön ylivoimasta – se on perinne, joka luo aina uusia menestystarinoita. Toivotamme sinutkin tervetulleeksi – luo oma menestystarinasi osaamisen paikassa Iisalmessa!