Rakennusmaalari - Kaarea Oy

Rakennusmaalari

Oletko sinä etsimämme rakennusmaalari Kaarean kunnossapitoon?

Haemme rakennusmaalaria vakituiseen työsuhteeseen.

Kaarea Kunnossapidossa me toteutamme kunnossapitoa yli tuhanteen kohteeseen Turussa ja ympäristökunnissa. Osaaminen ja ammattimaisuus yhdistettynä ystävälliseen palveluun, joustavuuteen ja tehokkuuteen ovat toimintamme kivijalat.

Meillä työskentelet ammattilaisten joukossa pienempien ja isompien korjausten parissa vaihtelevissa työympäristöissä. Kunnossapitopalveluihimme kuuluvat monipuoliset kiinteistöjen kunnossapito- ja korjaustyöt, puusepänpalvelut sekä LVI-laitteiden asennus-, huolto-, kunnossapito- ja korjaustyöt. Asiakaskohteitamme ovat mm. museot, päiväkodit, koulut, virastot sekä virkistys- ja liikuntapaikat.

Odotamme sinulta aiempaa monipuolista kokemusta rakennusalalta korjausrakentamisen parista tai koulutusta tehtävään. Pidät vaihtelevista työpäivistä ja teet työsi itsenäisesti sekä huolellisesti. Huumori piristää työpäivääsi. Edellytämme sinulta työturvallisuuskorttia, mutta mikäli sitä ei ole voimme auttaa sen hankkimisessa. Työ on liikkuvaa, joten ajokortti on välttämätön. Palkka määräytyy kokemuksesi sekä työehtosopimuksen mukaan. Kerrothan hakemuksessasi monipuolisesti rakennusalan työtehtävistäsi. Työ on arkityötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Hae tehtävää sähköisesti.
Tervetuloa meille!

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Olli Koivukangas 040-4847252 ( lomalla 28.6.-30.6., 15-21.7. )

Kaarea Oy, Kaarea kunnossapito Oy
Osoite: Turku, 20100 Turku

Kaarea on yli 400 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!

Tutustu työnantajaan