Rakennusmestari - Savonlinnan kaupunki

Rakennusmestari

Toimitilapalvelut vastaa kaupungin omistamien kiinteistöjen sekä osakehuoneistojen kunnossapidosta ja korjauksista. Toimitilapalvelut hallinnoi noin 190.000 m2
kiinteistömassaa noin 240:ssä rakennuksessa.

Rakennusmestarin tehtäviin kuuluu peruskorjaus- ja uudisrakennustöiden työnjohto, aikataulutus ja seuranta. Lisäksi rakennuskohteiden työmaavalvonta ja talousseuranta.
Rakennusmestari toimii myös kaupungin omien rakennushankkeiden vastaavana työnjohtajana.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva talonrakennusalan koulutus (rakennusmestari, ins.AMK tai rak.ins.), kokemus alan tehtävistä, hyvä paineensietokyky sekä hyvät
vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.
Viran hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Tarjoamme itsenäisen, haasteellisen, vastuullisen ja monipuolisen tehtäväalueen sekä mahdollisuuden toimintojen kehittämiseen.

Palkkaus ja muut viran ehdot määräytyvät TS:n mukaan. Virassa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Työ alkaa 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan.
Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset jätetään osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemuksiin liitetään kelpoisuutta osoittavat todistukset skannattuna tai kopiot niistä toimitetaan osoitteeseen Savonlinnan kaupunki, tekninen toimiala/Pirjo Salmi, Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna.
Kuoreen merkintä: Rakennusmestari. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.
Hakuaika päättyy 26.7.2019 kello 12.00.

Lisätietoja

http://www.savonlinna.fi

Kiinteistöjohtaja Jukka Oikari, 044 417 4756

Savonlinnan kaupunki, Tekninen toimiala/toimitilapalvelut
Osoite: Savonlinna

Savonlinna on kansainvälinen kulttuuri- ja sivistyskaupunki Saimaan sydämessä. Kaunis 35.000 asukkaan saaristokaupunki tarjoaa viehättävät puitteet hyvään elämään. Savonlinnan kaupungilla työskentelee noin 1100 työntekijää. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin ja tuntevat iloa omasta työstään, mikä näkyy myös työhyvinvointikyselyjen tuloksissa. Savonlinnan kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan