Rakennusmestari - Kangasalan kunta

Rakennusmestari

Rakennusmestarin työsuhde uudelleen haettavana

Rakennusmestari sijoittuu teknisen keskuksen rakentamisen palvelualueelle, infran suunnittelu ja rakentaminen palveluyksikköön.

Rakennusmestarin tehtäviin kuuluu kaupungin oman rakennusryhmän työmaiden työnjohtaminen ja rakentamiseen liittyvät materiaali- kaivu- ja kuljetushankinnat kaupungin puitesopimusten mukaisesti.

Haemme tehtävään haasteita pelkäämätöntä, kehittymishaluista, aikaansaavaa ja hyvän asiakaspalveluasenteen omaavaa moniosaajaa.

Rakennusmestarin kelpoisuusvaatimus on tehtävään soveltuva rakennusalan tekninen koulutus sekä kokemusta tehtäväalueelta.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakemus pyydetään täyttämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Aiemmin työsuhteeseen jätetyt hakemukset otetaan huomioon haussa.

Tutustu työnantajaan

rakennuspäällikkö Merja Saarilahti puh. 050 550 9062 tai etunimi.sukunimi@kangasala.fi ja suunnitteluinsinööri Sakari Filpus puh 044 481 3010 tai etunimi.sukunimi@kangasala.fi

Tekninen keskus
Osoite: Kaarina Maununtyttärentie 6, 36200 Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.