Skip to main content
test
Rakennusmestari - Hyvinkään kaupunki

Hyvinkään kaupungin tilakeskuksessa työskentelee reilu 50 kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaista. Olemme vastuullinen, dynaaminen ja rohkea kiinteistöalan toimija. Vastuullamme on Hyvinkään kaupungin palvelukiinteistöjen hallinta, kunnossapito ja uudis- ja peruskorjaushankkeiden toteuttaminen. Meille työyhteisö ja työssä viihtyminen on tärkeää. Panostamme tilakeskuksessa vahvasti toimintojen digitalisointiin.

Tilakeskus hakee vakituiseen työsuhteeseen

RAKENNUSINSINÖÖRIÄ TAI RAKENNUSMESTARIA


Rakennusinsinööri toimii
- korjausrakentamisen yksikön lähiesihenkilönä ja johtaa korjausrakentamisen hankkeita.
- vastaa omien ja urakoitsijoiden työmaiden johtamisesta.
- oman henkilöstön työn ohjaamisesta ja valvomisesta sekä osallistuu yksikön työn organisoimiseen ja
suunnitteluun.

Työnjohdon osalta rakennusinsinööri toimii
- kaupungin omissa rakennushankkeissa vastaavana työnjohtajana vastaten työmaiden toiminnasta sekä
lakisääteisistä velvoitteista.
- urakoitsijavetoisissa hankkeissa rakennusinsinööri toimii rakennuttajan roolissa, vastaten tilaajan tehtävistä.
- alaisuudessaan on 7 rakentamisen ammattilaista korjausrakentamisen yksikössä.
- rakennusinsinööri toimii tarvittaessa rakennushankkeiden turvallisuuskoordinaattorina.

Työnjohdon lisäksi rakennusinsinööri osallistuu hankkeiden valmisteluun, suunnitteluun ja kilpailutukseen yhdessä tilakeskuksen muiden asiantuntijoiden kanssa, ja osallistuu korjausrakentamisen vuosisuunnitteluun sekä PTS-suunnitteluun.

Tehtävässä edellytetään vähintään soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa esim. rakennusinsinööri tai rakennusmestari, sekä työkokemusta työmaatehtävistä.
Eduksi katsotaan korjausrakentamisen kokemus, työturvallisuuden hallinta ja osaaminen, kokemus työnjohdosta tai esihenkilönä toimimisesta, yleisten sopimusehtojen (YSE 1998) ja julkisen hankintamenettelyn tuntemus, julkishallinnon ja sen toimintatapojen tuntemus, O365 -ohjelmistojen hallinta, suomen kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen sekä hyvät vuorovaikutustaidot.

Arvostamme kokonaisuuksien hallintakykyä, reipasta ja vastuuntuntoista asennetta, oma-aloitteisuutta ja myönteistä suhtautumista kehitystoimintaan. Työpisteenä on Hyvinkään kaupungin varikko, Hyvinkään kaupungintalo sekä osittainen hybrityömahdollisuus. Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Tehtävää täytettäessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 07.12.2022 klo 15 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain 478819)

Odotamme hakemustasi!

Lisätietoja

https://www.hyvinkaa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antaa rakennusinsinööri Lari Markus p. 040 683 7647 ja kiinteistöjohtaja Antti Nikkanen p. 040 661 3744.

Lisätietoja

Hyvinkään kaupunki, Tekniikka ja ympäristö

Tule mukaan rakentamaan palveluja yli 47 000 hyvinkääläiselle. Uudenmaan viidenneksi suurimmassa kaupungissa teemme yhdessä töitä 1 700 ammattilaisen voimin asukkaita, yrityksiä, yhdistyksiä ja kaikkia meillä vierailevia varten. Toimintakulttuuriimme kuuluu innostuneisuus, sitoutuneisuus ja tehokas työtyyli


Osoite: Kankurinkatu 4-6, 05800 Hyvinkää

Rekommenderade jobb