Rakennusmiehiä kesätöihin

Haemme rakennusmiehiä ja rakennusalan opiskelijoita kesätyöhön ajalle 1.6 -31.7.2020.

Rakennusmiehen tehtävät koostuvat kiinteistöjen vikakorjauksista ja korjausrakennustöistä. Työaika 7-15.15

Odotamme sinulta:
Kokemusta yleisistä rakennusalan töistä tai rakennusalan opiskelusta, ammattimaista asennetta tehdä hommat sovitusti ja saada aikaan hyvää jälkeä, voimassaolevaa työturvallisuuskorttia.

Hakijalla tulee olla jämäkkä asenne työtä kohtaan ja hyvä fyysinen kunto.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana!

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, jatkuvan alan täydennyskoulutuksen sekä osaavan ja kannustavan tiimin tuen. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Huomioimme vain Kuntarekryn kautta saapuneet hakemukset.

Lisätietoja

http://www.servica.fi
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/servica/

Tutustu työnantajaan

Palvelupäällikkö Sari Arikkala, puh. 044 4260 161, sari.arikkala@servica.fi
Palvelujohtaja Jouni Poikkeus, puh. 044 4260 100, jouni.poikkeus@servica.fi

Palvelualue 3
Osoite: Leväsentie 3, 70700 Kuopio

Olemme joka päivä mukana asiakkaidemme arjessa

Tuotamme omistajillemme ruokapalvelujen, puhtaus- ja välinehuollon, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon sekä logistiikan palvelut. Servica Oy toimii omistajiensa sidosyksikkönä eli ns. in house –yhtiönä, joka harjoittaa pääosan toiminnastaan omistajiensa kanssa. Omistajamme ovat Kuopion kaupunki, Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Kuopion Pysäköinti Oy, Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB), Pieksämäen kaupunki, Kiinteistö-KYS Oy, Järviseudun Työterveys Oy, Sisä-Savon th:n Ky, Siilinjärven kunta, Savonia-amk Oy, Istekki Oy, Pielaveden kunta ja Niiralan Kulma Oy. Toimipisteitämme on yli 100 ja kiinteistö- ja laitoshuoltokohteita yli 300. Meitä servicalaisia on noin 1 250. Asiakaslähtöisyys, tuloksellisuus, hyvinvoiva henkilöstö ja rohkeus ovat arvot, jotka ohjaavat toimintaamme.

Tuemme työhyvinvointiasi ja virkistäytymistäsi työpäivän aikana ateriaedulla. ePassin avulla voit puolestaan edistää hyvinvointiasi vapaa-ajalla liikunta-, kulttuuri- tai hyvinvointipalveluiden parissa. Servicalaisena saat myös merkittäviä alennuksia useista liikuntapaikoista ja erikoisliikkeissä.