Rakennuspäällikkö

Haemme rakennuspäällikköä johtamaan Kaarinan kaupungin talonrakennus- ja kunnossapitovastuualuetta.

Rakennuspäällikön tehtävänä on vastata kaupungin talonrakennusinvestointien sekä kunnossapito- ja huoltotoiminnoista yhdessä oman organisaation ja lukuisten ulkopuolisten palvelutuottajien kanssa. Rakennuspäällikkö on teknisten palveluiden johtoryhmän jäsen.

Talonrakennus- ja kunnossapito tekee läheistä yhteistyötä kaikkien kaupungin palvelualueiden kanssa ylläpitäessään ja rakentaessaan toimitiloja. Läheisenä yhteistyökumppanina toimii myös teknisten palveluiden tila- ja ravintopalvelut, joka hoitaa mm. isännöinti- ja puhtauspalveluita.

Kaarinassa toteutetaan lähivuosien aikana useiden kymmenien miljoonan eurojen talonrakennusinvestoinnit eri tyyppisiin palvelurakennuksiin. Investointiohjelmassa on mm. liikuntahalli, paloasema, päiväkoteja ja kouluja. Arjen ohella tämän poikkeuksellisen vaativan investointiohjelman läpivientiin tarvitsemme osaavan ja sitoutuvan päällikön.

Rakennuspäällikön kelpoisuusehtona on vähintään soveltuva rakennusalan aiempi ammatillisen korkea-asteen (ins.) tai nykyinen amk-tason insinöörin tutkinto sekä viran hoidon kannalta merkityksellinen työkokemus.

Viran täytössä katsotaan eduksi talonrakennusalan laaja-alainen työkokemus, jossa yhdistyvät mm. projektijohtamisen, rakennuttamisen sekä talouden ja hankintojen osaaminen sekä kokemus esimiestehtävistä. Arvostamme myös yhteistyökykyä, vuorovaikutustaitoja ja ongelmanratkaisukykyä. Odotamme rakennuspäälliköltä kehittämismyönteistä ja ratkaisukeskeistä työotetta kiireenkin keskellä.

Tässä tehtävässä olet talonrakennusalan näköalapaikalla kasvavassa Kaarinassa, Turun seudun toiseksi suurimmassa kaupungissa. Me tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työyhteisön sekä monipuoliset ja mielenkiintoiset tehtävät rakennustöiden johtajana.

Viran palkkaus määräytyy teknisten sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3 983,59 €/kk + TS-sopimuksen mukaiset lisät.
Virkaan valittavan on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Tekniset palvelut, Anne Jokinen, PL 12, 20781 Kaarina. Merkitse kuoreen "rakennuspäällikkö". Kirjallisia hakemuksia ei palauteta. Muita mahdollisia liitteitä ei huomioida.

Tutustu työnantajaan

Tekninen johtaja
Jyrki Haapasaari
p. 040 507 0238
jyrki.haapasaari@kaarina.fi
Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen,
ota yhteyttä rekrytointisuunnittelijaan:
Niina Alho
niina.alho@kaarina.fi
p.050 314 6197

Kaarinan kaupunki, Tekniset palvelut, Tila- ja ravintopalvelut
Osoite: 20780 Kaarina

Kaarina on yli 34 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 77 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.