Rakennustarkastaja - Lahden kaupunki

Rakennustarkastaja - Lahden kaupunki

Tule Lahden kaupungille RAKENNUSTARKASTAJAKSI toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Rakennustarkastajana vastaat rakennustyönaikaisesta ja jatkuvasta valvonnasta sekä rakennusteknisistä laatu- ja kehittämistoimenpiteistä Lahden rakennusvalvonnassa. Toimit valvontainsinöörien esimiehenä. Tehtäviisi kuuluvat myös erilaiset lupapäätökset ja hyväksynnät sekä rakennustyön valvontaan liittyvät katselmukset ja tarkastukset sekä rakennusvalvontaviranomaisen viranhaltijoille delegoimat tehtävät. Valvot myös luvattoman rakentamisen ja rakennetun ympäristön hoitoa ja osallistut aktiivisesti rakentamisen yleiseen ohjaukseen ja neuvontaan sekä kaupungin sisäisten ohjausryhmien toimintaan.

Rakennustarkastajana saat erinomaisen mahdollisuuden vaikuttaa rakennusalan keskeisenä toimijana niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin rakennusalan viranomaisohjaukseen ja käytännön neuvontatyöhön. Valmiiden prosessien ja modernien työkalujen ympäröimänä saat erinomaisen mahdollisuuden kehittyä yhdeksi alamme tähdistöä auttamaan vuosittain satoja työmaita rakentamaan uutta tai korjaamaan vanhaa niin, että kukaan kuntalainen tai naapuruston asukas ei koe työmaita vaivaksi. Työpanoksesi ansiosta Lahdessa voi jatkossakin elää turvallisessa ja terveellisessä ympäristössä. Toimintasi tuloksia tullaan seuraamaan valtakunnallisesti suurella mielenkiinnolla.

Rakennusvalvonnan yksikkö on osa rakennus - ja ympäristövalvonnan palvelualuetta. Rakennustarkastajana työskentelet yhdessä rakennusvalvonnan lupa-arkkitehtien ja valvontainsinöörien sekä lupasihteerien kanssa. Kokonaisuudessaan rakennusvalvontaamme hoidetaan 16 henkilön voimin ammattitaidolla ja hyvällä asenteella. Rakennuslupaprosessimme on sähköinen ja käytössämme on Trimble Locus -rakennusvalvontaohjelma.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva rakennustekniikan diplomi-insinöörin tutkinto. Arvostamme laaja-alaista kokemusta rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä. Tehtävässä tarvitaan hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta ja paineensietokykyä. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja viestit selkeästi ja asiantuntevasti niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Tehtävän hoitaminen edellyttää B-luokan ajokorttia.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät kuntien teknisten sopimuksen mukaan. Voit esittää myös palkkatoivomuksen. Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Liitäthän hakemukseesi kopion kelpoisuuden osoittavasta tutkintotodistuksesta. Katsomme alkuperäiset todistukset mahdollisessa haastattelussa.

Jätäthän hakemuksesi Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 31.5.2019 klo 10.00.

Läs mer

http://www.lahti.fi/palvelut/tontit-ja-rakentaminen/rakennusvalvonta
http://www.lahti.fi/palvelut/tyo-ja-yrittaminen/lahti-tyonantajana

Rakennuslupapäällikkö Markku Sivonen
puh. 050 383 6486
markku.sivonen@lahti.fi
Rakennus- ja ympäristövalvonnan johtaja Mika Kemppainen
puh. 044 482 6080
mika.kemppainen@lahti.fi

Lahden kaupunki, Kaupunkiympäristön palvelualue, Rakennus- ja ympäristövalvonta
Adress: Askonkatu 2, 15100 Lahti

Lahti on sinun kaupunkisi – ja uusi työpaikkasi?
Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä.
Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Suomen johtavana ympäristökaupunkina Lahti tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan.
Tervetuloa Lahden kaupungille 3400 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!

Mer om arbetsgivaren