Rakennustarkastaja - Kangasalan kunta

Rakennustarkastaja

Rakennustarkastajan vakituinen virka uudelleen haettavana. Aiemmin virkaan tulleet hakemukset otetaan huomioon virkasuhdetta täytettäessä.

Rakennustarkastajan vakituinen virka sijoittuu teknisen keskuksen ympäristö- ja rakennusvalvonnan palvelualueelle.

Rakennustarkastajan tehtäviin kuuluvat maakäyttö- ja rakennuslain mukaisten rakennusvalvontaviranomaisen tehtävien lisäksi rakennusvalvonnan toiminnasta vastaaminen ja sen kehittäminen, toimiminen kaupunkikuva-asiantuntijana lupa-asioissa, rakennusvalvonnan asioiden valmisteluvastuu lautakuntaan ja palvelualueen esimiehen sijaisena toimiminen.

Rakennustarkastajalla tulee olla tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto. Lisäksi hänellä tulee olla riittävä kokemus rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä. Rakennustarkastajan kelpoisuusvaatimus on säädetty maankäyttö- ja rakennusasetuksen (895/1999) 4 §:ssä tai saman asetuksen 108 §:n siirtymäsäännöksessä.

Hakijalle katsotaan eduksi seuraavat asiat:
- kokemus kunta-alalta ja rakennusvalvonnan viranomaistehtävistä,
- kyky itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon,
- hyvät asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot.

Tehtävä edellyttää kokemusta toimialan sähköisistä järjestelmistä (Lupapiste ja Facta-kuntarekisteri). Työtehtävät vaativat liikkumista oman kaupungin alueella, joten oma auto on välttämätön.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakemus pyydetään täyttämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi (tai www.kangasala.fi/avoimet-tyopaikat). Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Ympäristöpäällikkö Tuomo Antila, puh. 050 550 9739 ja elinympäristöjohtaja Sirkku Malviala, puh. 044 430 9421 tai etunimi.sukunimi@kangasala.fi

Kangasalan kaupunki
Osoite: Urheilutie 13, 36200 Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.