Rakennustarkastaja

Porvoon kaupunki on kasvava kaksikielinen 50 000 asukkaan rannikkokaupunki, jossa rakentaminen on vireää kaikilla rakentamisen alueilla. Rakennusvalvonnalla on vahva rooli kaupungin viihtyisän rakennetun ympäristön luomisessa.

Nyt haemme osaavaan 11 hengen yksikköömme rakennustarkastajaa vakituiseen virkaan 1.3.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden päästä osallistumaan toimivan, turvallisen ja viihtyisän elinympäristön luomiseen. Rakennusvalvonta ohjaa ja neuvoo rakentamista ja tekee lupapäätöksiä. Rakennusvalvontaviranomaisena toimii rakennus- ja ympäristölautakunta.

Rakennustarkastaja tehtäviisi kuuluu vastata omalla vastuualueellasi rakentamista ja muita toimenpiteitä koskevien rakennus- ja toimenpidelupien käsittelystä, rakentamisen ohjauksesta, asiakasneuvonnasta, työnjohtajien hyväksymisestä ja katselmusten suorittamisesta. Myös rakennetun ympäristön hoito omalla vastuualueella kuuluu tehtäviin.

Rakennustarkastajan viran kelpoisuusehtona on maankäyttö- ja rakennusasetuksen 4 §:n mukainen pätevyys eli tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai maankäyttö- ja rakennusasetuksen 108 §:n siirtymäsäännöksen mukainen pätevyys.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme:
-Toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä toisen kotimaisen kielen suullista taitoa
-Henkilöauton ajokorttia

Luemme eduksi ja arvostamme:
- hyvää yhteistyö- ja asiakaspalveluosaamista
- kokemusta rakennusvalvonnasta, rakennesuunnittelusta tai rakennuttamisesta
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- rakennustarkastukseen liittyvien atk-ohjelmien (lupapiste, Sitowisen Louhi) kokemus

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista. Koeaika on kuusi kuukautta.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan.

Lähetä hakemuksesi 12.2.2021 klo 12 mennessä Hae työpaikkaa linkin kautta.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/rakentaminen-yhteystiedot

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa rakennusvalvontapäällikkö Miia Hento, miia.hento@porvoo.fi, puh. 040 182 3894

Rakennusvalvonta
Osoite: Rihkamatori A, III-krs, 06101 Porvoo

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle.

Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.

Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats