Rakennustarkastaja

Rakennustarkastaja työskentelee itsenäisessä tehtävässä Taipalsaaren kunnan rakennusvalvonta- ja lupapalveluiden tehtäväalueella, joka kuuluu teknisten palveluiden toimialaan. Tehtävään kuuluvat hallintosäännössä ja alaa ohjaavassa lainsäädännössä rakennustarkastajalle määritetyt tehtävät. Rakennustarkastaja toimii myös kunnan teknisen lautakunnan valmistelijana ja esittelijänä lupa-asioiden osalta. Lisäksi rakennustarkastaja toimii teknisen sektorin arkistosta vastaavana henkilönä.

Rakennustarkastajan viran erityiset kelpoisuusvaatimukset määräytyvät voimassaolevan maankäyttö- ja rakennuslain ja maankäyttö- ja rakennusasetuksen mukaisesti.

Hakijalle katsotaan eduksi kunnallishallinnon ja erityisesti rakennusvalvontaa ohjaavan lainsäädännön tuntemus sekä aiempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää lisäksi hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, valmiutta palveluprosessien kehittämiseen sekä alan tietojärjestelmiin liittyvää osaamista. Viranhaltijapäätöksissä käytössämme on Innofactor Dynasty ja Trimble Locus. Kunnassa on käytössä sähköinen rakennuslupajärjestelmä Trimble ePermit. Hakijan eduksi katsotaan kyseisten järjestelmien tuntemus.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Työaikana on toimistotyöaika (36,25 h/vko). Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa ja valitun henkilön tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksytty todistus terveydentilastaan.

Viran haku tapahtuu ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry -palvelun kautta. Kelpoisuuden ja aiemman työkokemuksen osoittavat todistukset tarkastetaan haastattelussa.

Lisätietoja

https://www.taipalsaari.fi/fi

Tutustu työnantajaan

Tekninen johtaja Samuli Kakko
samuli.kakko@taipalsaari.fi
puh. 040 774 9252

Taipalsaaren kunta, Tekniset palvelut
Osoite: Kellomäentie 1, 54920 Taipalsaari

Taipalsaari on elinympäristöltään viihtyisä kasvava lähes 4800 asukkaan saaristokunta. Järjestämme kuntalaisille laadukkaat ja hyvinvointia edistävät julkiset palvelut.