Rakennustarkastaja

Tule rakennustarkastajaksi Loviisaan!

Haemme rakennustarkastajaa vakituiseen virkaan 1.4.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Rakennustarkastajan toimenkuvaan kuuluu mm. lupahakemusten käsittely ja päätösten tekeminen, katselmukset ja rakennetun ympäristön valvonta. Asiakaspalvelu ja rakennusalan säännösten tuntemus ovat olennainen osa työtä, ja aiempi työkokemus alalta ja hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ovat siksi eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto (esim. rakennusinsinööri AMK, rakennusarkkitehti AMK) tai teknillisen opiston vastaavat tutkinnot tai ylempi korkeakoulututkinto (diplomi-insinööri, arkkitehti).

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mukavan työyhteisön. Työpaikkasi sijaitsee aivan Loviisan keskustassa, voit myös työskennellä osittain etänä. Loviisa isännöi Asuntomessuja vuonna 2023, joten pääset seuraamaan ja vaikuttamaan hankkeeseen aitiopaikalta.

Edellytämme sinulta toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista hallintaa ja toisen vähintään suullista taitoa. Tarvittaessa tarjoamme Sinulle mahdollisuuden kehittää kielitaitoasi.

Palkkaus määräytyy voimassa olevan kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lähetä hakemuksesi 1.3.2021 klo 16.00 mennessä rekrytointipalvelu kuntarekry.fi kautta.

Lisätietoja

https://www.loviisa.fi/asuminen-ja-ymparisto/rakennusvalvonta/

Tutustu työnantajaan

Johtava rakennustarkastaja Anne Kanervala, puh. 040 776 2556 / etunimi.sukunimi@loviisa.fi
Ympäristönsuojelusihteeri Heidi Lyytikäinen, puh. 0440 555 373 / etunimi.sukunimi@loviisa.fi

Loviisan kaupunki, Elinkeino- ja infrastruktuurikeskus
Osoite: Degerbynkatu 21, 07900 Loviisa

Loviisa, Suomen paras pikkukaupunki! Loviisassa on noin 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Olemme joustavasti kaksikielinen työympäristö. Työsuhde-eduista mainittakoon liikunta- ja kulttuurisetelit, lounassetelit sekä lukuisat omaehtoiset liikuntaryhmät.

Etätyöt ja liukuva työaika ovat luonnollisesti käytössämme. Työyhteisömme on toimiva ja kanssamme on kivaa tehdä töitä.

Rakennusvalvonta tarjoaa viranomaispalvelut myös Lapinjärven kunnalle. Yhteistyöalueella asuu noin 18 000 henkilöä.

Olemme savuton työpaikka.

Tervetuloa meille töihin!

Loviisan kaupunki - Rökfri arbetsplats Loviisan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Loviisan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun