Rakennustarkastaja

Limingan kunnan rakennusvalvonnassa on haettavana vakinaisesti täytettävä Rakennustarkastajan virka.

Rakennustarkastajan virkatehtävät sisältävät ensisijaisesti rakentamiseen liittyvien lupahakemusten käsittelyä ja päätöksen tekoa. Aloituskokousten ja katselmusten suorittamista, rakentamiseen liittyvien asioiden neuvontaa sekä muita rakennusvalvonnan tehtäviä. Rakennustarkastaja hoitaa kokonaisvaltaisesti rakennusvalvontaa. Rakennustarkastajan tehtäviin kuuluu suunnittelutarveratkaisujen myöntäminen.

Viran pätevyysvaatimuksena on tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai maankäyttö- ja rakennusasetuksen 108 §:n siirtymäsäännöksen mukainen tutkinto ja lisäksi riittävä kokemus rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä (MRA 4§).

Virkaan valittavalta edellytetään rakentamisen toimikentän kokonaisvaltaista tuntemusta, AutoCAD-ohjelmistojen tuntemusta, hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, kehittämismyönteistä toimintatapaa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon.
Kehität rakennusvalvonnan toimintaa lupamenettelyssä, rakentamisessa ja rakennetun ympäristön valvonnassa.

Viranhoito edellyttää oman auton käyttöä. Eduksi katsotaan kokemus kunnallisesta päätöksenteosta, MRL:n perustiedot sekä Lupapiste ja Facta -ohjelmistojen tuntemusta.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palvelusuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan (TS).

Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Haku tapahtuu sähköisesti kuntarekry.fi -palvelussa. Hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa kuntarekry.fi kautta ja olennaiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa. Viimeinen hakupäivä 18.4.2021. Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

http://www.liminka.fi

Tutustu työnantajaan

Tekninen johtaja Simo Pöllänen 044 497 3701, Kunnanarkkitehti Venanzia Rizzi 044 504 7494

Konsernipalvelut
Osoite: Liminganraitti 10, 91900 Liminka

Limingan kunta sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä Oulun keskustasta, moottoritien varressa. Reippaan 10.000 asukkaan elinvoimainen kunta tunnetaan erityisesti maan nuorimmasta ja hyvin koulutetusta väestöstä, linnuista, liikunnan ja luonnon tarjoamista vapaa-ajan mahdollisuuksista sekä hyvistä palveluista. Limingassa kohtaavat modernin elämän malli ja maaseutumaisen kunnan helppo arki. Kun kaikki on lähellä ja palvelut toimivat, jää sinulle enemmän aikaa nauttia elämästäsi. Hyvä, parempi, Liminka!

Suggested jobs