Rakennustarkastaja - Ylitornion kunta

Ylitornion kunnan teknisessä toimessa on haettavana vakinaisesti täytettävä Rakennustarkastajan virka.

Rakennustarkastajan virkatehtävät sisältävät ensisijaisesti rakentamiseen liittyvien lupahakemusten käsittelyä, aloituskokousten ja katselmusten suorittamista, rakentamiseen liittyvien asioiden neuvontaa, poikkeamislupien valmistelua sekä muita rakennusvalvonnan tehtäviä. Rakennustarkastaja hoitaa kokonaisvaltaisesti rakennusvalvontaa. Valittavalle henkilölle voidaan osoittaa myös
muita teknisten palvelujen työtehtäviä.

Viran pätevyysvaatimuksena on tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai maankäyttö- ja rakennusasetuksen 108 §:n siirtymäsäännöksen mukainen tutkinto ja lisäksi riittävä kokemus rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä (MRA 4§).

Virkaan valittavalta edellytetään rakentamisen toimikentän kokonaisvaltaista tuntemusta, hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, kehittämismyönteistä toimintatapaa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Kehität rakennusvalvonnan toimintaa lupamenettelyssä, rakentamisessa ja rakennetun ympäristön valvonnassa.

Viranhoito edellyttää voimassa olevaa ajokorttia ja oman auton käyttöä. Eduksi katsotaan kokemus kunnallisesta päätöksenteosta ja Kuntanet -ohjelmistojen tuntemuksesta.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palvelusuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan (TS).

Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Haku tapahtuu sähköisesti kuntarekry.fi -palvelussa. Hakemukset ansioluetteloineen sekä olennaiset opinto- ja työtodistukset tulee toimittaa kuntarekry.fi kautta. Hakuaika päättyy 13.8.2021 klo 12:00. Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa tekninen johtaja Jarmo Jaako, puh. 040 584 4046, jarmo.jaako@ylitornio.fi.

Lisätietoja

http://www.ylitornio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jarmo Jaako, puh. 040 584 4046

Lisätietoja

Ylitornion kunta, Tekninen osasto

Ylitornio on n. 3900 asukkaan ainutlaatuinen kulttuurien kohtaamispaikka. Kunnassa on viihtyisä ja turvallinen asuinympäristö, hyvät peruspalvelut sekä ympäristöystävällinen ilmapiiri. Hyvä palvelutaso, puhdas luonto ja monipuoliset vapaa-ajanmahdollisuudet tekevät Ylitorniosta houkuttelevan asuinpaikan, niin nykyisille kuin uusillekin ylitorniolaisille.

Olemme savuton työyhteisö.


Osoite: Alkkulanraitti 55, 95600 Ylitornio

Rekommenderade jobb