Skip to main content
test
Rakennustarkastaja - Hollolan kunta

#Hirveen ketterä Hollolan rakennusvalvonta hakee rakennustarkastajaa vakinaiseen virkasuhteeseen.

Haluaisitko juuri sinä päästä tekemään kanssamme hirveen haluttua Hollolaa?

Rakennustarkastajana työhösi kuuluisi monipuolisesti rakennusvalvonnan viranomaistehtäviä, kuten lupa-asioiden valmistelua ja päätöksentekoa, rakentamisen ohjausta ja neuvontaa, sekä rakennetun ympäristön valvontaa.

Hollolassa lupa-asioiden päätösvaltaa on delegoitu laajasti viranhaltijoille. Rakennustarkastajat hoitavat aluejaon perusteella asioiden käsittelyä ja asiakaspalvelua itsenäisesti, mutta yhteisin käytännöin ja muun tiimin tuella. Työnjaossa pyritään huomioimaan myös osaamistasi ja kiinnostustasi eri tehtäviin.

Kelpoisuusehtona virkaan on rakennusalan korkeakoulututkinto ja riittävä kokemus rakennussuunnitteluun tai rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä (MRA 4 §), tai MRA 108 § siirtymäsäännöksen mukainen pätevyys.

Aiempi kokemus kunnan rakennusvalvonnan tehtävistä luetaan eduksi.

Edellytämme että olet asiakaspalveluhenkinen ja sujuvan yhteistyön tekijä niin asiakkaiden parissa kuin työyhteisössämme. Reipas asenne uusien asioiden kohtaamiseen ja ongelmien ratkomiseen ovat työssä avuksi. Myös rakennusvalvonnan tehtäviin liittyvän lainsäädännön soveltaminen ja virkakielisten asioiden sujuvammaksi viestiminen ovat työssä tarpeellisia taitoja.

Työssä tarvitaan yleisimpien tietojärjestelmien käyttötaitoja (esim. Office-sovellukset) ja rohkeaa otetta erilaisten tietojärjestelmien käyttöön ja opetteluun. Rakennus- ja huoneistotietoihin tai muihin paikkatietoihin liittyvästä osaamisesta on myös hyötyä.

Käytössämme on Trimblen LocusCloud-järjestelmä ja sähköinen asiointipalvelu. Meillä on myös käynnissä sähköisen arkistoinnin ja myyntipalvelun käyttöönottoa, arkistojen digitointia, sekä rakennustietojen kiinteistöveroselvitystä.

Meillä pääsisit juuri nyt mukaan luomaan uusia työnteon käytäntöjä rakennusvalvonnassa. Sinunkin hyvät ideasi saavat meillä tilaa, kun hirveen rohkea tiimimme kehittää yhdessä työtämme ja asiakkaidemme palveluja sujuvammiksi.

Mukavan työyhteisön lisäksi meillä saisit myös joustavat mahdollisuudet etätyön tekemiseen.

Jos kiinnostuit tehtävästä, olethan yhteydessä, niin jutellaan tarkemmin millaista meillä olisi työskennellä.


Työn aloitus sopimuksen mukaan
Viran hoito edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä.
Tehtäväkohtainen palkka on 3736,10 e/kk.
Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa ja kunnallista teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusta (TS).

Pyydämme sähköisiä hakemuksia osoitteeseen www.kuntarekry.fi 30.9.2022 klo 14 mennessä.

Lisätietoja

http://www.hollola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pekka Laitinen, johtava rakennustarkastaja
pekka.laitinen@hollola.fi
044 780 1452

Lisätietoja

Hollolan kunta, Elinvoiman palvelualue

Hollola, tuo hirveen ihana 24 000 asukkaan kunta Päijät-Hämeessä. Kotoisa, sanovat asukkaat. Meitä on yli 600 eri alojen osaajaa työurallaan kasvamassa ja kehittymässä. Meillä vastuullisesti toimiminen tarkoittaa avoimuutta, ratkaisukeskeisyyttä, ennakointia ja välittämistä. Yhteistyö sekä luovat ja sujuvat ratkaisut ovat osa toimintatapaamme.

Hollolalla on monta luontoa, yhteisöllisyys on vain yksi niistä – meillä et jää yksin, apua saat aina. #hollola #montaluontoa


Osoite: Tiilijärventie 7 F, 15870 Hollola
Hollolan kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb