Rakennustarkastaja - Kouvolan kaupunki

Haemme RAKENNUSTARKASTAJAA vakinaiseen virkaan

Rakennustarkastajan virassa vastaat rakennusvalvonnan lakisääteisten tehtävien suorittamisesta Kouvolan kaupungin alueella. Tuotat rakennusvalvontapalveluita kuntalaisille, yrityksille ja muille yhteistyötahoille.

Rakennustarkastajan virkatehtäviin sisältyvät rakentamiseen tarvittavien lupahakemusten käsittely ja päätösten tekeminen sekä tarvittaessa katselmusten ja tarkastusten suorittaminen. Lisäksi tehtäviin kuuluvat neuvonta rakentamiseen liittyvissä asioissa sekä osallistuminen rakennusvalvonnan kehitystyöhön.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto (esim. dipl.ins., arkkitehti tai YAMK/AMK -tutkinto) tai aikaisempi rakennusinsinöörin tai rakennusarkkitehdin tutkinto sekä vähintään 3 vuoden kokemus rakentamiseen liittyvistä tehtävistä.

Viran hoito edellyttää oma-aloitteisuutta, tietotekniikan hallintaa, yhteistyö- ja asiakaspalvelukykyä sekä suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Eduksi katsotaan muutaman vuoden kokemus rakennus- ja/tai rakennesuunnittelusta.

Palkkaus muodostuu tehtäväkohtaisesta palkasta ja ammattiala- sekä mahdollisesta henkilökohtaisesta lisästä. Kokonaispalkka viiden vuoden hyväksi laskettavalla ammattialalisällä on viran hoito aloittaessa noin 3900 - 4000 €/kk. Virkasuhteeseen otettavan on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän erittäin motivoituneessa ja kaikkien hyvinvointiin suuntautuneessa noin 15 hengen työyhteisössä.

Hakemuksen liitteeksi tulee liittää CV. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.


Viran hakuaikaa on jatkettu. Aikaisemmin saapuneet hakemukset otetaan huomioon.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rakennusvalvontapäällikkö Risto Mikkola puh. 02061 58237, risto.mikkola(at)kouvola.fi
Hakemukset toimitetaan sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.

Lisätietoja

Asuminen ja ympäristö, Rakennusvalvonta

Kouvola on aktiivisten ihmisten luonto- ja urheilukaupunki. Kouvolassa voit elää aktiivista ja laadukasta elämää hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Arki sujuu ja asumisen unelmiin löytyy monipuolisesti vaihtoehtoja noin 82 000 asukkaan kaupungissa. Myös liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen ovat hyvät. Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka. www.kouvola.fi

Tervetuloa osaajien joukkoon!


Osoite: Torikatu 10, 45100 Kouvola
Kouvolan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb